A ja dodam że grałem z kolegą VSM przez neta ale nie VATSIM tylko multi bo kolega się uczy, i stosowaliśmy FSNET no i cały czas go wywala do windowsa po jakiś 10 max 15 min.
"Prędzej złodziej przyzna się, że ukradł, niż profesor, że głupstwo powiedział."
Właśnie myślałem, że to przez dodatki, ale wczoraj odinstalowałem całego fs'a, zainstalowałem ponownie, i to samo jest (bez dodatków). Antivirusa wyłączyłem.
Edit:
Problem rozwiązany. Musiałem uruchomić "w trybie ze zgodnością Windows 95" i poszło.
Hej Łukasz. Mam ten sam problem i nawet po ustawieniu zgodności z 95 nic nie idzie. Na pasku mam cały czas 0% i obok kwadracik z napisem Callback0D. Jak go kliknę to koniec instalacji. Dodaję że fs9 oryginał, czysty. Komp dopiero co po formacie.
Ściągnij patcha 9.1 ze stron serwisu Gryonline. Możliwe, że masz uszkodzoną kopię patcha. Mnie działa zarówno na WinXP Pro SP1, jak i SP3, a także na Win7 HP 64bit
Już jest ok. Doczytałem, że patch musi być skopiowany do folderu z grą, a ja miałem go całkiem na innej partycji. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i sorki za zamieszanie. Miłego weekendu.