Witam
Mam taki dziwny problem. Otóż kiedy włączam FS, wybieram samolot i załaduje się na lotnisko jest wszystko dobrze, ale kiedy uruchamiam SB lub FSinn to zaczyna się psuć dzwięk. Taki pisk początkowo podobny do zakłócen radiowych i dochodzi do takiego ruszania nożem po szybie. Jak wyłączę FS to ten dźwięk nie przestaje grać. Leci dalej.
Mam Viste 64 i już robiłem dużo rzeczy żeby to naprawić. Nigdy nie miałem tego problemu i po przerwie pojawił się. Szukałem po forach SB i na vatsimie o fsinn. Było dużo takich problemów i rozwiązań, ale żaden nie pomógł.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam Jacek
Problem z dźwiękiem (FS + SB,FSInn)
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Problem z dźwiękiem (FS + SB,FSInn)
Ostatnio zmieniony wt 03 maja, 2011 17:22 przez morfinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakie masz ustawienia dla tego X-Fi? Powyłączaj wszystkie efekty EAX.
Jakie masz ustawienia miskera Windowsa?
Jak masz poustawiane źródła dźwięku w FSInn/SB?
Próbowałeś ustawiać ATC na integrę z płyty głównej?
Jakie masz ustawienia miskera Windowsa?
Jak masz poustawiane źródła dźwięku w FSInn/SB?
Próbowałeś ustawiać ATC na integrę z płyty głównej?
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
A mógłbyś wytlumaczyć z tym połączeniem ATC z płytą główną?
Zauważyłem, że jak odłączę się na FSINN od VATSIM to ten dźwięk znika, ale na SB jak wyłączę (całego SB) to przez chwile jest OK, ale potem to już znika dźwięk. Na fsinn żeby były te trzaski, to muszę połączyć sie z VATSIM, a na SB już jak włączę to mi się robią te trzaski.
Zauważyłem, że jak odłączę się na FSINN od VATSIM to ten dźwięk znika, ale na SB jak wyłączę (całego SB) to przez chwile jest OK, ale potem to już znika dźwięk. Na fsinn żeby były te trzaski, to muszę połączyć sie z VATSIM, a na SB już jak włączę to mi się robią te trzaski.
Ostatnio zmieniony wt 03 maja, 2011 19:40 przez morfinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do opcji Szukaj!