Miodek.lol pisze:
Mogłeś zadać to samo pytanie wujkowi google, bo przecież nie ma znaczenia, czy screen z Medal of Honor, czy MFS 04'. Pytam się w tym miejscu, gdzie jest administracja AZTEC.PL, która kilka lat temu propagowała tutaj program dyscypliny, przez duże "D", że strach było klikać po forum...
Chyba nie do końca się zrozumieliśmy, stąd to Twoje poddenerwowanie. Nie chodziło mi o wyliczenie programów do obróbki graficznej, tylko konkretne zastosowanie, co robicie i w jakim programie, że Wasze screeny są tak ładne. Miałem na myśli konkretne zastosowanie danych programów, tzn. jakie efekty wizualne stosujecie, jakie filtry graficzne itd

.
Wiem, że moja poprzednia wypowiedź trochę sugeruje, że chodzi mi tylko o tytuły, dlatego teraz bije się w pierś i piszę to sprostowanie

).
Ręczę Ci, że nie odkryje w sobie żyłki grafika, bo nie mam na to czasu. Z tego tez powodu, trochę beszczelnie proszę o przemielona papkę, wiem że powinienem sam uczyć się obsługi programu, żeby mozolnie krok po kroku odkrywać jego zalety, ale jak mam trochę wolnego, to wolę spędzić ten czas na wirtualnym niebie niż ślęczeć w instrukcjach, w związku z tym chciałbym skorzystać z dobrej woli i uprzejmości tych, którzy już posiedli tę wiedzę. Czy to pasożytnictwo? Może, chociaż nie robię tym nikomu krzywdy