Witam.
Wczoraj chciałem polatać z kolegą w FSX przez multiplayer. Założyłem konto na GameSpy i gdy próbuję się zalogować wyskakuje mi błąd pokazany na zdjęciu poniżej. Założyłem kolejne konto, nie pomogło. Szukałem informacji na ten temat w internecie, ale nie znalazłem nic, co rozwiązałoby mój problem. Proszę o pomoc.
Najprawdopodobniej masz zmieniony port lub limit połączenia. Możesz to zmienić w ustawieniach sieciowych ( znajdują się na dole powyżej ikonki gamespy ).
chduy2113 pisze:Najprawdopodobniej masz zmieniony port lub limit połączenia. Możesz to zmienić w ustawieniach sieciowych ( znajdują się na dole powyżej ikonki gamespy ).
Witam!
Mam ten sam problem i nie mogę znaleźć pomocy dosłownie nigdzie.
Opis problemu
1.Podczas próby połączenia w sesje MP. ten sam komunikat co na screenie
2.Mam zewnętrzne IP i wszystkie porty są odblokowane
PROSZĘ o POMOC, bo już nie wiem gdzie szukać
Spróbuj ustawić 'Host settings' i 'Other' w taki sam sposób, jaki mam ja.
Po takich ustawieniach mogę wywnioskować, iż nie mam jakichkolwiek problemów z zalogowaniem się.
Co do tego, że masz zewnętrzne IP - to nie odgrywa tutaj znaczącej roli
Nie to nic nie da a to ze mam zew IP oznacza ze jestem po za nat. i mam nie blokowane porty format, instalacja od nowa nie pomagają:/ czekam na każdą propozycję
Jeśli grasz tylko z kolegą to polecam postawienie tego na virtualnym LANie (przez Hamachi). Większa stabilność niż w GameSpy i nie wyskakują takie błędy.
wojtek_84 pisze:Jeśli grasz tylko z kolegą to polecam postawienie tego na virtualnym LANie (przez Hamachi). Większa stabilność niż w GameSpy i nie wyskakują takie błędy.