Witam, mam pewien problem z lotniskiem.Od pewnego czasu bawię się z AFCAD'em i chciałem zrobić lotnisko.Ok, wszystko już mam płytę,pas,taxi wszystko cacy gdyby nie to ,że moje lotnisko jest jakby niżej niż sceneria.Wszystko widać tylko moje lotnisko robi taki doł w scenerii :
Cześć, nie chciałem zakładać już nowego tematu więc napisze w tym.Chciałbym prosić kogoś kto by mi oteksturował 2 budowle w EOD ponieważ gdy ja to robie robię to chyba źle bo gdy w FSSC stawiam moje budowle i chce to eksportowac to wyskakuje mi komunikat ,że wystąpił błąd i pokazuje mi sie raport w notatniku i wszystko dotyczy tekstur.Jeżeli znalazłby się ktoś taki to chciałbym ,żeby cylinder_5 w wieży był ze "szkła" reszta taka szara a ta bryła pod spodem to jakiś budynek czy coś a hangar ,żeby wyglądał jak hangar.
Pozdrawiam
Wiem, że pisze post pod postem, ale już nie mogłem edytować. Ale do rzeczy. Gdy daje export scenery wizard jest takie coś, chodzi o to, że w nawiasie pisze air_tb1_2.bmp (not found). Może w tym chyba tkwi problem. Zaznaczam tam Destination Textury Folder i wyskakuje znowu błąd. Prosze niech ktoś mi to oteksturuje.
Pozdrawiam
[Zacznij w końcu stosować poprawną interpunkcję. - Rz]
Ostatnio zmieniony wt 15 lis, 2011 18:50 przez chudypl21, łącznie zmieniany 1 raz.