Dział poświęcony płatnym samolotom i śmigłowcom (czyli opinie, recenzje, poradniki). Z problemami technicznymi proszę do działu Problemy Techniczne-Samoloty.
Planuje zakupić sobie Ifly 737 Ng. Mogę zapłacić tylko za pośrednictwem paypala.
Jak wygląda płatność na stronie Flight1 (bo widzę od razu możliwość pobrania) i czy mogę płacić za pomocą paypala?
Zanim kupisz (jeśli jeszcze nie kupiłeś), pragne Cię poinformować, że do FSX istnieje lepszy 737NG. Otóż, poco marnować kasę jak można kupić dużo lepszego/realniejszego PMDG który ponad to, że wygląda lepiej to ma podobne (albo mniejsze) wymagania sprzętowe? Takie małe info żebyś nie wyrzucił kasy w błoto .
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
Dziękuje, za informacje, ale kupię Ifly'a Dlaczego? Bo PMDG ma właśnie WIĘKSZE wymagania i jest dużo droższy. Ifly spełnia idealnie wymagania mojego komputera i w Ifly'u b737-600/700/800/900 plus BBJ.
Jak uważasz. Kupisz i sam się przekonasz. A PMDG razem z SP1 ma taki fajny programik, nazywa się performance maneger. Można trochę zmniejszyć wygląd tekstur i wszystko ładnie śmiga.
Edit: Taki mały link co by przybliżyć działanie PMDG 737 NGX. (Po odjęciu parunastu klatek przez frapsa) http://www.youtube.com/watch?v=czhzp2y2xlI
Mój sprzęt. Nvidia Geforce 9800 GT 1GB vRAM
4GB RAM
Intel core 2 quad q8400 2.66GHZ
Win7 64bit.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
Jakub, ja posiadam obydwa i nie widzę różnicy wydajnościowej. PMDG da radę spokojnie na tym samym poziomie co iFly.
Jeśli zależy ci na tych dodatkowych modelach, to ok. Ale różnica jakościowa jest dość wyraźna, z korzyścią dla PMDG oczywiście.