A320 od Airsimmer
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: Bielsko-Biała
Oby tak było.Ultor pisze:Może FSLabs ich zmobilizował?
Ostanio na forum znowu coś się zaczęło dziać, chociaż bug-o-meter ciągle stoi na 64%.
A może KaEn by się wypowiedział jakie są najnowsze wieści z frontu?
Pozdrawiam,
Marcin
FS 9,1; FSG 2005; GE Pro; UTE; FE; WPS; TPS; FSPax; FS Nav, RC4, Wilco Airbus vol1.
C2D 8500, GF 9800GTX+ 1GB, SB Audigy 2 ZS, 2GB RAM, XP Pro SP3.
Marcin
FS 9,1; FSG 2005; GE Pro; UTE; FE; WPS; TPS; FSPax; FS Nav, RC4, Wilco Airbus vol1.
C2D 8500, GF 9800GTX+ 1GB, SB Audigy 2 ZS, 2GB RAM, XP Pro SP3.
Wywołany do tablicy... melduję się posłusznie
Bez wdawania się w szczegóły... Po tym jak wydawało się, że projekt legł w gruzach i się nie podniesie, pojawiło się kilka nowych osób, które tchnęły nowego ducha (kasę?) w projekt. Na razie jest dosyć sporo zamieszania, ale zdecydowanie coś się dzieje. Wersja Advanced pod FSX stała się teraz celem numer jeden, w przeciwieństwie do poprzedniej polityki kiedy wersja pod FS9 miała być podstawą i na jej bazie miał powstać samolot pod FSX (chodzi tu o podejście do projektu, a nie plan wydawniczy). Przestrzegałbym jednak przed hura optymizmem. Jeśli coś się wydarzy (wydanie pełnej, działającej wersji Advanced) przed końcem 2012 roku, to będę bardzo mile zaskoczony.
-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

- thomas858
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: Żabno/EPKK
No to jak zapłaciłeś kartą to teraz poczekasz kilka dni. Lepiej powiązać kartę kredytową z Pay Pal. Lepiej płacić w ten sposób bo zaraz po transakcji kasa trafia do sprzedawcy i kody idą na maila, robiłem tak za każdym razem kupując dodatki i nigdy nie czekałem na kody dłużej niż pięć minut!
Płyta: K73SV-TY058V
Chipset: Intel HM65
Pamięć: 4096 MB DDR3 1333 MHz
Dysk: 750 GB SATA 5400 obr./min
Karta: NVIDIA GeForce GT 540M 1024 MB
S.O: Windows 7 HP 64.
Chipset: Intel HM65
Pamięć: 4096 MB DDR3 1333 MHz
Dysk: 750 GB SATA 5400 obr./min
Karta: NVIDIA GeForce GT 540M 1024 MB
S.O: Windows 7 HP 64.
Bzdury opowiadasz.
Czy kupujesz "normalnie" kartą, czy kartą powiązaną z PayPalem, to czas operacji jest taki sam. Tu i tu zapytanie musi iść przez operatora karty do banku.
Ja często płacę kartą w internecie i ani razu nie musiałem czekać dłużej niż kilka sekund na weryfikację.
Czy kupujesz "normalnie" kartą, czy kartą powiązaną z PayPalem, to czas operacji jest taki sam. Tu i tu zapytanie musi iść przez operatora karty do banku.
Ja często płacę kartą w internecie i ani razu nie musiałem czekać dłużej niż kilka sekund na weryfikację.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Hmmm... A przypadkiem Airsimmera nie instaluje się tym dziwnym programikiem od Flight1? Ja nim instalowałem i od razu działało nic na maila nie musiało przychodzić.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
Chyba raczej masz blokadę na tą kwotę. To normalna kolejność rzeczy przy płatności kartą. Nie ważne czy wypłacasz w bankomacie, czy płacisz w internecie, to pieniądze zostają przelane a dana kwota zostaje zablokowana na około tydzień.Snajper pisze:sprawdzałem teraz w banku, tę transakcję mam dalej w opcjach jak "Oczekujące"
Jaką masz kartę (płatnicza/kredytowa) i jakiego operatora (VISA/VISA Electron/Mastercard/inna)?
Zapraszam do opcji Szukaj!
-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

No jeżeli zniknęła blokada, a pieniądze zostały to...
zapraszam ->http://www.vlatanie.blog.pl/ - aktualizacja 6.03.2011
-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

W TabletPC pojawiła się poprawka systemów do wersji 1.4.
Ostatnio zmieniony pn 05 mar, 2012 22:57 przez Artur Grabski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
BlueExpressTom
- Cadet

- Skąd jesteś: Iława/EPGD
Wiesz co ten update "naprawil" chyba ze wprowadzil cos nowego?Artur Grabski pisze:W TabletPC pojawiła się poprawka systemów do wersji 1.4.
Juz mam z forum AirSimmer.
Update 1.4 release
1. Fixed sound loss when accessing FS menus
2. Fixed C CHORD sound
3. Changes to FADEC & FBW logic: fixed Autoland and A/P logic stability in MANAGED CLIMB/NAV & OP CLIMB.
4. Textures added for users having frame rate issues
Check your TabletPC
Panowie mam pytanie odnośnie klatkowania w Airsimmer w porównaniu do ifly 737 lub Wilco Airbus v.1. Czy ktoś może podać czy jest lepsze, gorsze czy podobne na waszych komputerach? Sprawdzam czy warto wydać na ten produkt.
Ostatnio zmieniony wt 24 lip, 2012 16:54 przez białko, łącznie zmieniany 1 raz.
Przy dzisiejszych komputerach (Kurde FS9 jest 8 lat stary!!!) Airsimmer powinien chodzić dokładnie jak defaulty.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
Mam pytanie do snajpera.
Co zrobiłeś gdy przy zakupie pojawił się tobie komunikat: Security check failed?
Mi pojawia się ten sam i nie mogę dokonać zakupu.
Panowie czy zwykła karta do bankomatu po wpisaniu jej danych do instalatora flight1 pozwala na zakup Airsimmera? pojawia mi się napis: Security check failed. Czego może być to przyczyna? Ktoś miał podobny problem?
Co zrobiłeś gdy przy zakupie pojawił się tobie komunikat: Security check failed?
Mi pojawia się ten sam i nie mogę dokonać zakupu.
Panowie czy zwykła karta do bankomatu po wpisaniu jej danych do instalatora flight1 pozwala na zakup Airsimmera? pojawia mi się napis: Security check failed. Czego może być to przyczyna? Ktoś miał podobny problem?
Ostatnio zmieniony ndz 29 lip, 2012 20:56 przez białko, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam pytanie. Czy ktoś z was miał taki problem że airsimmer na autopilocie zaczął się gibać z lewej na prawą z coraz większą intensywnością? Już wielu z was lata na nim, czego może być to problem? FSUIPC? Można go rozwiązać? Podobnie jest gdy dam przyśpieszenie czasu. to uniemożliwia latanie z fs passangers. Z góry dziękuje za porady
Już od jakiegoś czasu nim nie latam ale o ile dobrze pamiętam to wariował przy właczaniu autopilota i czasem po przelocie nad FIXem. Wtedy poprostu restartowałem kilka razy autopilota i leciał normalnie.