Czy jest jakiś dodatek lub program, który zmienił by przyspieszenie gry na x1 lub na Pause gdy zostanie odebrana korespondencja radiowa skierowana do nas?
W momencie lotu z Warszawy do New York nie ma możliwości lecieć x1 (w związku z czasem trwania). Gdy jednak daje się przyspieszenie można szybko przeoczyć powiadomienia radiowe. Fajnie by było właśnie gdyby w tym momencie gra zmieniła się na x1.
Wstrzymanie przyśpieszenia w momencie korespondencji radiowe
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Wstrzymanie przyśpieszenia w momencie korespondencji radiowe
Ostatnio zmieniony pt 06 sty, 2012 17:50 przez wachstiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Czegoś takiego nie ma.
A co do czasu to jest możliwość lotu z warszawy do Nowego Jorku na x1 a przynajmniej ja kiedyś leciałem z Londynu do Hong Kongu czyli jeszcze dalej i jakoś doleciałem.
A co do czasu to jest możliwość lotu z warszawy do Nowego Jorku na x1 a przynajmniej ja kiedyś leciałem z Londynu do Hong Kongu czyli jeszcze dalej i jakoś doleciałem.
Ostatnio zmieniony pt 06 sty, 2012 17:59 przez Tomek1158, łącznie zmieniany 1 raz.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson