Stosuj poprawną interpunkcję - spacja po znaku, nie odwrotnie.
FSrecorder Problem
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
FSrecorder Problem
Witam mam problem z FSrecorderem.Ostatnio jak lądowałem na St.Marteen i chciałem zobaczyć powtórkę to dziwne rzeczy się działy...Najpierw wszystkie "guziki" od autopilota były wyłączone a klapy były schowane choć naprawdę było odwrotnie.Podczas podchodzenia co chwilę słyszę(Nie wiem jak to się pisze więc napisze jak słyszę) "Sinkrejt" [sink rate]
.I nie rejestruję jak mam "odliczanie" do ziemi czyli 300m,30,20,10...Latam na a330 od PSS.Normalnie jak latam to nie mam tego komunikatu i mam odliczanie do ziemi.Przepraszam ,że tak powierzchownie to napisałem...
Ostatnio zmieniony sob 12 sty, 2013 13:02 przez erere1223, łącznie zmieniany 2 razy.
"Stan" samolotu przy włączaniu powtórki jest bardzo istotny, włączaj ją przed zjechaniem z pasa w konfiguracji jeszcze do lądowania. Ustawienia przełączników płatnych samolotów (oraz wszystkich zaawansowanych) nie są zapisywane w FSRecorder'ze. Zachowanie działania AP podczas powtórki może mijać się z celem, bo samolotem albo steruje FSRecorder albo AP.