Witam serdecznie
Od jakiś 2 dni podczas podchodzenia na praktycznie dowolne lotnisko (które posiada ILS) ATC defaultowy (tak wiem, że jest do bani) każe mi lądować na widoczność. Jaka by pogoda nie była, zawsze visual approach. Jak zmieniam podejście, to też jest problem, ponieważ nie ma podejść ILS. Jest NDB, DME etc. ale samego w sobie ILS'a nie ma.
Jest to dla mnie o tyle nie zrozumiałe, że 2 dni temu nie dość, że ATC praktycznie każde podejście dostosowywał pod ILS'a, to nawet jak się chciało to zmienić, to było do wyboru który pas (na ILS'ie) chce się "wziąć".
Nie wiem czy jest jakiś program, który to naprawi, ale aktualnie nie da się normalnie latać.
Czy to może zależeć od dodatków?
Posiadam:
- FSX + Acceleration
- PILOTS Global 2010
- Orbx FTX
- Polish airports
- 3d Landmarks Polish
- Aerosoft Iceland X
- tekstury Mills'a
- samoloty: PMDG 737, 747, Aerosoft Airbus X, CS 757 i 767, E-jets EMB 170/190, Majestic s. Q-400, Blackbox A330
Bardzo proszę o pomoc, bo nie chciałbym robic totalnej reinstalki FSX'a.
Tak jak mowię, problem pojawił się stosunkowo niedawno (moim ostatnim addonem jest CS 767 i Blackbox a330)
Duże problem z defaultowym ATC - brak ILS
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Spróbuj dokonać naprawy z płytki instalacyjnej. Zabieg nie powinien mieć wpływu na zainstalowane dodatki, bowiem będzie się odnosił tylko do domyślnych lokalizacji i plików (powołuje się np. na http://www.sim-outhouse.com/sohforums/s ... r-function ) Polecane jest także narzędzie FLUISFIX. Jego zamiarem jest wyeliminować wszystkie małe i duże błędy w obrębie symulatora.