Ulitmate Terrain Europe (FS9, FSX)

Wszystko o płatnych sceneriach i innych dodatkach do FS'a. Z problemami technicznymi proszę do działu Problemy Techniczne-Scenerie lub Software.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
tidit
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: EPBC

Post autor: tidit »

Podziękował!
Kirow
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EPWR

Post autor: Kirow »

Grzebię sobie w UTX i P3D i znalazłem:

UTX Update - zapowiedź
Pozdrawiam
Boguś
----------------------------------------
"I will use Google before asking dumb questions." - Bart
adiks7
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: Mińsk EPMM

Post autor: adiks7 »

Witam, mam problem z UTX, niedawno przeskoczyłem na Win7,wcześniej XP. Po instalacji UTX nie widzę Stoczni Gdańskiej, dźwigów, statków itp. pamiętam, że jak latałem na XP, było to ładnie odzwierciedlone, wszystkie opcje mam active, co może powodować, że teraz tego nie widzę.?
Latam również wszelkimi modelami RC, od małych po te największe, a od niedawna jeszcze większymi tym razem już w kabinie
www.rcklub.jun.pl
adiks7
Turboprop Captain
Turboprop Captain

Pomoże ktoś, wczoraj ponownie sam próbowałem, ale z dwóch godzin ustawień nic nie wyszło.? Czy za to GEX odpowiada za dźwigi, statki w stoczni?
Latam również wszelkimi modelami RC, od małych po te największe, a od niedawna jeszcze większymi tym razem już w kabinie
www.rcklub.jun.pl
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

GEX to tekstury (z definicjami autogenu), nic więcej.
viewtopic.php?t=10332
adiks7
Turboprop Captain
Turboprop Captain

Czytałem ten temat już dosyć dawno, ale co z tym UTXem, wiem że na pewno miałem dźwigi i stocznię na XP, instalowałem wszystko tak samo jak na XP, jedyne czego nie wgrałem to REX. W ustawieniach grafiki ultra high, w utx wszystko na active czyli widoczny zielony "ptaszek" a stoczni jak nie było tak nie ma. Czy mógłby ktoś z Was wrzucić screen ze stocznią jak u was wygląda?
Ostatnio zmieniony pn 13 maja, 2013 19:35 przez adiks7, łącznie zmieniany 2 razy.
www.rcklub.jun.pl
airwolff
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Tomaszów

Post autor: airwolff »

A ja mam taki problem FSX, który jest zainstalowany na dysku D. UTX też. Wywala mi takie coś jak chcę skonfigurować UTX:
http://zapodaj.net/6caa2f15219d8.jpg.html
Można coś na to poradzić?
Bardzo dziękuję za ewentualna pomoc.
Ostatnio zmieniony czw 05 cze, 2014 10:57 przez airwolff, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ