Mam poprostu kilka pytan ktore mnie bardzo nurtuja a Wy napewno znacie odpowiedz na nie wiec prosze o pomoc ;)Jest ich troszke ale co to dla Was
Uprzedze pytania wiec mowie odrazu ze latam troche na FS wiec nie jestem bardzo zielony ale zaduzo tez niewiem(w skali 1-6 oceniam sie na 4-)Czytam tez duzo poradnikow i forum ale ni cholery nie znalazlem odpowiedzi na wszystkie pytania:
1)Od 2 miesięcy mecze sie na zapaleniem i zgaszeniem silników w Bomardierze Learjet 45 tym standartowym.Jak to sie robi?Prosze o krotka instrukcje.Wiem ze Ctrl+Shift+F1|Ctrl+E ale chcialbym sam to zrobic.Nie ma tam ani doplywu paliwa ani zadnego generatora...nie mam juz sily...
2)W Cessenie w Autopilocie sa takie przyciski- Rev,DME,Both,MKR.Jakby ktos moglby objasnic do czego one sluza i kiedy sie je uzywa?
3)Co to jest i kiedy sie to stosuje-przycisk LYL?
4)Co to jest i kiedy sie to stosuje- przycisk TO/GA na przepustnicy?
Jeszcze tylko dwa pytanka
6)Jak sie otwiera kolejne drzwi w standartowym byle jakim boingu?Ctrl+e to sa jedne drzwi a reszta?Jak nacisne Ctrl+E+2 to sie wlącza panel radia(2) i otwieraja sie tylko te pierwsze drzwi(E)
7)I jak mam skrecac podczas wypychania?Gdzies na forum czytalm(dowod ze szukalem sam
No...
P.S
Zna ktos dodatek alo posiada ktos taki
Pozdrawiam serdecznie!!!!