Dźwięki (rozmowa kapitana z pasażerami)

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Maciej1988
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Bydgoszcz

Dźwięki (rozmowa kapitana z pasażerami)

Post autor: Maciej1988 »

Witam

Chciałbym się dowiedzieć jak można zrobić aby mieć takie dodatkowe soundy tj. Rozmowe kapiana z pasażerami np. "Witamy na pokładzie" "wznosimy sie na 11 km" " prosimy zapiąć pasy" itp. Jeśli oczywiście jest taka możliwość. Widziałem to na kilku filmach z FS'a i bardzo mnie zaciekawiło jak to zrobić a sam w takich tematach technicznych jestem troszke mniej wprawiony, dlatego zwracam sie do Was expertów. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam. Maciej.
Latać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: Warszawa EPGO

Post autor: D. Design »

Najłatwiej ściągnąć gauge z taka funkcją i wgrać go do odpowiedniego panela.

Obrazek
FS2002/CFS2 Gauge -- Programmable Sound Playback Switches MP3/WMA/WAV/MID A variety of programmable switches for looping or single playback of MP3/WMA/WAV/MID sound files. Add your own sound files to your main FS \Sound folder, and reference them by name with an optional volume level control value in your panel.cfg. A mousable "tooltip" tells you which sound file a switch gauge has loaded. For FS2002/CFS2 only. By R.L. Clark. Additional gauges & bitmaps have been added for a total of 25. Roger Gaylor. 391K
DOWNLOAD

Obrazek
FS2002/CFS2 Gauge -- AM/FM Radio CD Player A simulated six channel push button AM/FM Radio for playback of music, recorded broadcasts and the like for ambiance and general entertainment while flying FS2002/CFS2 aircraft. MP3/WMA/WAV/MID file playback, using DirectShow technology. Unit also controls audio CD player playback from within the FS cockpit. This Windows ME/XP compatible gauge version has upgraded functioning but does not work with FS2000/FS98/CFS. By R.L. Clark. 92K
DOWNLOAD

Pozdrawiam!
Obrazek
Maciej1988
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Bydgoszcz

Post autor: Maciej1988 »

Wielkie dzięki za pomoc. Zaraz sie za to wezmę. Dzięki.
:D

Pozdrawiam.
Latać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
ODPOWIEDZ