Żegnamy PLL LOT Paintkit

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
piotr-pajor
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPLL

Żegnamy PLL LOT Paintkit

Post autor: piotr-pajor »

Żegnamy PLL LOT

DOWNLOAD 1 Mb

Paintkit by Piotr Pajor for Boeing 737-800 by Andy Roesch

Link do samolotu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

DOWNLOAD
Project LODZ - już niedługo sporo niespodzianek !
www.projectlodz.eu
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

Wiesz, jaka jest różnica pomiędzy paintkitem a repaintem? Bo mi się wydaje, że nie.
Awatar użytkownika
Por.Kornel
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPOK

Post autor: Por.Kornel »

"Żegnamy PLL LOT"??!! Czyżbym ominął jakąś ważną informację??
PZL Belfegor
Moderator
Moderator

Post autor: PZL Belfegor »

Ryanair sobie walnął taki napis na nowym 737-800 http://www.air-europa.pl/1227,news.html
Awatar użytkownika
Por.Kornel
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPOK

Post autor: Por.Kornel »

O kurde! :shock: :shock: :shock: W takim razie muszę ściągnąć sobie tego repainta. Fajnie, że jest do mojego ulubionego dodatku, czyli tego B-737-800 :D
robak

Post autor: robak »

Co to za sceneria w tle?
Awatar użytkownika
piotr-pajor
Light Planes Captain
Light Planes Captain

To jest Łodzka sceneria. Sam ją buduje, niedlugo ją opublikuje.
www.projectlodz.eu
kazio30
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPWA

Post autor: kazio30 »

a tak na marginesie to żałosny jest ten RYANNAIR proponuje zeby sobie w innych krajach w których latają np. w Hiszpanii napiszą na samolotach" Zegnamy IBERIE "albo "SPANAIR"

nie jestem pracownikiem PLLOT :)))
Snajper

Post autor: Snajper »

Witam!
Bardzo przepraszam za OT ale chciałem powiedziec ze PLL LOT to moja ulubiona firma ;) Wszystkie Benki mam w ich malowaniach i wogole się zakochałem w tej lini lotniczej. :D
Awatar użytkownika
misio1958
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EDDK

Post autor: misio1958 »

Czym sie podniecacie? Moze wreszcie nalezaloby spojzec trzezwo na swiat? Wczesniej czy pozniej (jesli zarzad LOT-ui PPL nie zmienia swojej polityki) LOT upadnie. Czy ktos che czy nie, LOT to podrzedna lokalna firma , ktora ma tylko znaczenie dla Polakow. Rynek nie rzadzi sie "widzimisie" jednego narodu, tylko zyskiem. W swiecie pieniadza nie ma miejsca na sentymenty. Wszyscy kochamy Polskie Linie Lotnicze,ale..latmy tylko w symulatorze. W realnym swiecieie wolimy Wizz Air,Happag-Loyd, Ryan, German Wings, bo przewoza na nam tylki za 80€ w obie strony zamiast za 1000.
Ostatnio zmieniony wt 03 paź, 2006 17:44 przez misio1958, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: Warszawa EPGO

Post autor: D. Design »

Ja jak zwykle postaram się obiektywnie...

PLUSY
LOT jest firmą, która posiada już swoją historię i tradycje. Powstał w 1930 roku! Proponuje zajrzeć tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Polskie_Linie_Lotnicze_LOT

MINUSY
Leciałem latem z Warszawy do Sarasoty. Lot miał mi zająć 14 godzin, zajął 35. Trasa: OKECIE ==> NEWARK ==> PORT CHARLOTTE ==> SARASOTA. Gdy przyjechałem na Okecie okazało się, że samolot do Newark opóźniony jest o 3 godz. Czyli pozostałe połączenia mi się kasowały. Przy odprawie miła pani przepisała mnie jednak na lot do Chicago. Przy Gate dowiedziałem się jednak, że samolot ma przegląd techniczny i też jest opóźniony, jak się później okazało - o 3godz. Przyleciałem do Chicago w nocy. Oczywiście żadnych połączeń już nie było. Pracownicy LOTu przepisali mnie na inny rejs następnego dnia i ulokowali w hotelu (razem z kilkunastoma innymi pasażerami). Następnego dnia przyjechałem na lotnisko o 7 i okazało się, że takie loty, na które mnie przepisano, w ogóle nie istnieją tudzież nie ma ma możliwości nimi lecieć. Uratował mnie facet z United, który zachowanie LOTu skomentował tak, że on za taki numer byłby natychmiast zwolniony. Dzięki jeszcze kilku szczęśliwym zbiegom okoliczności po kolejnych 6ciu godzinach dotarłem na miejsce.
I jeszcze jedno - wracając z tego samego wyjazdu przez Newark, gdzie przesiadałem się na LOT, zostałem bezczelnie opieprzony przez jakąś BABĘ z LOTu w stylu: "Proszę pana, a czy przypadkiem nie za późno pan przyszedł na samolot? Na loty międzynarodowe powino się być minimum półtorej godziny przed odlotem!). Chamstwo po prostu. Zresztą proszę poczytać opinii innych ludzi o naszej kochanej linii lotniczej: http://www.airlinequality.com/Forum/lot.htm .
Dla mnie wniosek z tego taki: NIGDY WIĘCEJ LOTEM!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
misio1958
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EDDK

Post autor: misio1958 »

D. Design pisze:Ja jak zwykle postaram się obiektywnie...

PLUSY
LOT jest firmą, która posiada już swoją historię i tradycje. Powstał w 1930 roku! Proponuje zajrzeć tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Polskie_Linie_Lotnicze_LOT
Historia historia, ale z niej wyzyc sie nie da, chyba ze napiszesz jakas rewelacyjna ksiazke, ktora zmieni jej bieg. Takowej dzis sie nie da juz napisac, chyba ze zechcesz zostac "naprawiaczem histori" i zmacic mlodym Polakom w glowie. Ze zdrowego punktu widzenia, nie potrzebujemy naszego narodowego przewoznika, tak jak i lotniska w Warszawie. 6 lotnisk w odleglosci 1 h dojazdu do stolicy zalatwia caly ruch lotniczy w Polsce. W razie kontrowersji (oczywiscie musze poprosic o zgode na publikacje jej autorow) zamieszcze tu mape ekspertow lotnictwa.

Twoja historia jako zywo przypomina mi przygode z PKP. Sprzedano mi bilet z Katowic do Cz-wy na, 1-wsza klase ekspresu, ktory wogole nie istnial! W efekcie przyjechalem 2-ga klasa pociagu osobowego. Po 2-ch godzinach prob dochodzenia moich praw w kasie w Cz-wie i zwrotu pieniedzy zerygnowalem, bo osobnik plci zenskiej robiacy laske , ze pracuje, "nie mial czasu zajmowac sie taka glupia sprawa".
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain

No tak, własnie coś takiego. Tyle, że po miesiącu pobytu na Florydzie takie zachowanie polskiej obsługi na lotnisku było nie lada szokiem... Sam rozumiesz.
Pozdrawiam
Obrazek
Bodzio W.
Turboprop Captain
Turboprop Captain

Post autor: Bodzio W. »

kazio30 pisze:a tak na marginesie to żałosny jest ten RYANNAIR proponuje zeby sobie w innych krajach w których latają np. w Hiszpanii napiszą na samolotach" Zegnamy IBERIE "albo "SPANAIR"

nie jestem pracownikiem PLLOT :)))
http://www.airliners.net/open.file/0993246/L/

http://www.airliners.net/open.file/0349193/L/

http://www.airliners.net/open.file/0221232/L/
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain

WOW...! Ale zaraz, to był przeciez pomysł Kazia30 - powinni mu płacić tantiemy!
Obrazek
Roki117
Light Planes Captain
Light Planes Captain

Ryanair

Post autor: Roki117 »

Ryanair dostanie w pape za ten napis na samolocie 737-800. Myślą że rządzą. Mogą swoim ...... rządzić
I5 3570K 16GB RAM 1600MHz GTX750TI 2GB Saitek X52 PRO
Sebol
Turboprop Captain
Turboprop Captain

Post autor: Sebol »

Roki nie płacz i tak nikt nie wygra z RYRem :)

PS. Można prosić to malowanie do PMDG :D
Awatar użytkownika
piotr-pajor
Light Planes Captain
Light Planes Captain

www.projectlodz.eu
ODPOWIEDZ