Dzień Dobry
Właśnie sobie zapodałem locik samolocikiem pt.: Cessna U2006G od Carenado (rewelacyjny samolocik nota bene) w wersji przystosowanej do tego, by nie utonął w wodzie jezior okolic Emma Field (rewalacyjna sceneria nota bene). Nie latałem tego typu pierdzigrzmotami od..... ochcho, albo chyba nigdy, ale ..... PYTANIE:
czy jest jakiś zamiennik tekstur "kropel", czy też "bryzg" wody, bo te oryginalne wyglądają jak gigantyczne płaty śniegu - obrzydlistwo (sprawdzałem dla okresu letniego - to samo).
PS. Ze względu na porę dnia/nocy nie przeszukałem całego forum, ale użyłem opcji szukaj i nic nie znalazłem .
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Dobranoc.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Cerata, łącznie zmieniany 1 raz.
Sądzę, że ani o krople w VC, ani o kilwater. Tomkowi chodzi o rozbryzg wody przed pływakami, jak na tym screenie autorsywa Stanela TU.
Ja niestety nic nie wiem o alternatywnych teksturach tego efektu.
Faktycznie, podmianka plików z avsimu (dzięki Krzychu) nic nie dała. Woda jest nadal obleśna i nadal bardziej przypomina walenie siekierką w bryłe lodu, niż kropelki H2O osiadające na szybach i robryzgujące się wokół przepięknej Cessny U206G (nota bene oczywiście)