Ostatnio musiałem nagle przeinstalować system. Nie formatowałem dysku, tylko zainstalowałem nową wersję windows na już istniejącą. Zachowałem pliki Fs-a znajdujące się w
folderze dane aplikacji/microsoft/fs9/. Fs się odpala, ale nie wszystko co jest zrozumiałe chce działać. Muszę przeinstalować niektóre dodatki, ale ich instalatory nie widzą fs-a bo brak jest wpisów w rejestrze. Czy jest możliwość przywrócenia tych wpisów, aby nie instalować wszystkiego ponownie? Bardzo chciałbym tego uniknąć bo przywrócenie FSa do pierwotnego stanu zajmie mi chyba z rok czasu...
Fs a reinstalacja windowsa?
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Fs a reinstalacja windowsa?
[..] "When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it." [..]
Lokalizacja informacji o wpisie katalogu FSa w rejestrze:
viewtopic.php?t=102
Samoloty musisz instalować ponownie, a z czasem instalacji nie przesadzaj.
viewtopic.php?t=102
Samoloty musisz instalować ponownie, a z czasem instalacji nie przesadzaj.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Dzięki i przepraszam, że tego nie znalazłem. Szukałem w tym dziale. Z czasem instalacji trochę przesadziłem, ale sama instalacja PAI wraz ze ściąganiem... a zresztą sami wiecie.
[..] "When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it." [..]
Skorzystaj ewentualnie z tego programiku
http://tweakfs.com/features_tfs_pu.htm
Potrafi zmienic/ustalić ścieżkę do FS2004 (przy takiej reinstalacji jak Twoja, jak znalazł).
http://tweakfs.com/features_tfs_pu.htm
Potrafi zmienic/ustalić ścieżkę do FS2004 (przy takiej reinstalacji jak Twoja, jak znalazł).
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta