Wing view, dokładniej w modelu wewnętrznym.

Problemy techniczne (panele, dźwięki, malowania, itp.) związane z samolotami płatnymi i darmowymi.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Maciej1988
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Bydgoszcz

Wing view, dokładniej w modelu wewnętrznym.

Post autor: Maciej1988 »

Witam serdecznie

Moze nie trafnie okreslony temat ale to wlasnie chodzi o to:). Mam 737 experience od Moach's project i wszystko jest super i cacy ma VC ostatnio poprawilem teksturki itp. No ale do rzeczy. Czasem chcialbym sobie popatrzec jako pasazer w tym własnie sęk ze nie widac skrzydeł. I tu pojawia sie moje pytanko czy ktoś z szanownych forumowiczów wie jak dodać skrzydło do modelu wewnętrznego tzn. tak aby bylo je widac tak jak to mam miejsce w np. CRJ od POSKY ?

Pozdrawiam

Maciej.
Latać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

Nie da się, takie skrzydło to element VC, którego modelu za nic nie zmodyfikujesz. Jeśli bardzo chcesz, to możesz wejść na skrzydło modelu zewnętrznego dzięki programikowi Walk&Follow ($, ale jest trial http://www.igfly.com/).
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: Warszawa EPGO

Post autor: D. Design »

PZL Belfegor pisze:VC, którego modelu za nic nie zmodyfikujesz.
Nieprawda ;)

viewtopic.php?t=5669

Można też dodać skrzydło jako right wingwiev z panelu 2D (czyli bitmapę) tak, aby wyświetlała się przy widoku VC. Ale to będzie tylko jeden obraz. Dodanie skrzydła 3D do VC nie jest raczej możliwe (przynajmniej na razie).
Obrazek
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

Modyfikacja polegająca na zniknięciu VC w tym wypadku raczej nie pomoże ;) Jeśli się czepiać, to owszem, VC można usunąć, można zmienić budziki i można go sobie przemalować :)
ODPOWIEDZ