Sceneria EPWR

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Grexx

Sceneria EPWR

Post autor: Grexx »

Witam wszystkich, jestem nowy na forum i administratorów od samego początku przepraszam bo pewnie nie trafiłem z miejscem mojego tematu. Mianowicie poszukuję sceneri lotniska wrocławskiego. Wszystko co znalazłem w sieci to sceneria z 2004 r. Czy można gdzieś znaleźć coś nowszego. oczywiście o pomoc porsze także autor Pana Przemka Tabisza.
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: Warszawa EPGO

Post autor: D. Design »

Witam. Administrator jest tylko jeden, kilku może być moderatorów. ;) Najnowsze oficjalne wersje polskich scenerii dostępne są tutaj: http://www.pl-vacc.org/pol3/files.php?d=1 . EPWR - sierpień 2004.
Obrazek
Przemek Tabisz
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: EPWR

Post autor: Przemek Tabisz »

Nie ma nowej wersji i jeszcze długo nie będzie.
Leń, brak sponsora strategicznego na prażynki ( dla młodych wyjaśnienie, to takie ziemniaczane czipsy, tylko ziemniaczane bez żadnych dodatków smakowych poza solą) i piwo.
Awatar użytkownika
tidit
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: EPBC

Post autor: tidit »

Z resztą nie ma sensu się teraz brać za EPWR kiedy trwa przebudowa płyty.
Przemek Tabisz
Turboprop Captain
Turboprop Captain

Akurat przebudowa płyt to najmniejszy problem, po prostu inna textura.
Są inne ważne elementy: przeniesienie "zaplecza" obsługowego pod plot, całkiem inne wykorzystanie dawnego "zaplecza", ustawianie (w końcu) części samolotów GA wzdłuż drogi kołowania pod hangary i LPR, oddzielenie płotem części wojskowej od cywilnej. Spoterzy przy "jeziorku" i po drugiej stronie pasa.
Awatar użytkownika
FatumTech
Cadet
Cadet

Post autor: FatumTech »

"Nie ma nowej wersji i jeszcze długo nie będzie." :(

Szkoda. Bardzo by się przydało porządnie wykonane EPWR. Może nawet pod FSX? Piwo bym postawił 8-)
Przemek Tabisz
Turboprop Captain
Turboprop Captain

No to widze Pan chce się dogadać. ;)
Tak na poważnie to ostatnia wersja EPWR z górką na podejściu i kilkoma innymi szczegółami jest na MÓJ FS .
I na razie nic innego nie będzie, nauka nowych programów, ciężka praca zawodowa, itd.
Tak w woli wyjaśnienia, buduję drogi ( te na euro2012 też ) we Wrocku, a teraz jest sezon budowlany, jako kierownik zasuwam po 10+ godzin, więc rozumiecie ...
Ale we wrześniu 2 tygodnie laby więc może coś się stanie ...
ODPOWIEDZ