Wreszcie pierwszy prawdziwy pokaz zespołu PAT na żywo dla publiczności, w dodatku dwu dniowy połączony z spotkaniem zespołu "Orlik", ta atrakcja czeka na gości pikniku rodzinno-lotniczego na lotnisku cywilno-wojskowym w Radomiu w dniach 16-17 czerwca. Zapraszamy!
Planujemy zamieścić obszerny materiał po imprezie na naszej stronie www.eagles.pl oraz w Przeglądzie Lotniczym!!
Witajcie !!
Impreza się odbyła i była bardzo udana, przeszła nasze najśmielsze oczekiwania.Nasze stanowisko było licznie odwiedzane i cieszyło się sporym zainteresowaniem (odwidziła nas nawet Generalicja oraz władze miasta). Pokazy jakie dawaliśmy na żywo były przyjmowane entuzjastycznie i nagradzane licznymi brawami co było największą nagrodą dla nas wszystkich.Towarzystwo przez niemal całą impreze kolegów pilotów z Grupy "ORLIK" było wielkim wyróżnieniem za co im dziękujemy. Trud pracy jaki włożyliśmy w przygotowanie tej imprezy był ogromny i tu się należą ode mnie jako dowódzcy zespołu wielkie podziękowania dla wszystkich kolegów którzy pomagali w zorganizowaniu tego przedsięwzięcia.
Przedstawię krótką realcję foto z imprezy którą będę wzbogacał o kolejne zdjęcia jak tylko dotrą do mnie.
Pierwsze próby przed imprezą.
Pierwsi goście między innymi piloci grupy "Orlik"
małe atrakcje z jakich mogliśmy skorzystać było ich więcej ale niestety nie możemy publikować zdjęć...
Chętnie bym zobaczył coś takiego, jak wirtualna akrobacja w Waszym wykonaniu, ale dla mnie Radom leży trochę za daleko, jak na rejon swobodnego poruszania się ;-D
Ile trwał cały pokaz? Lataliście na Mustangach i czymś jeszcze?