[FS2004] Widok z wieży

Dział dla początkujących pilotów. Uwaga - przed zadaniem pytania sprawdź (SZUKAJ) czy dany temat nie był już poruszany.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

mlody431
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPPO

[FS2004] Widok z wieży

Post autor: mlody431 »

Mam takie pytanie, może trochę dziwne, ale czy istnieje program do FS2004, który umożliwia znaleźć się w wieży i poprostu poobserwować co dzieje się na lotnisku :) Już czytałem coś na ten temat, ale nie bardzo wiem, czy jest taki program do FS2004?

edit: Zapomniałem dodać, że chodzi o latanie offline
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez mlody431, łącznie zmieniany 1 raz.
kubahh
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPWA

Post autor: kubahh »

Popatrz tu, może coś pomoże
viewtopic.php?t=6436&highlight=widok++wie%BFy
Kuba
mlody431
Cadet
Cadet

Pytanie, tylko jak włączyć taki widok?
kubahh
Light Planes Captain
Light Planes Captain

W FS9 bez żadnego dodatku nie włączysz takiego widoku. Active Camera da fajne rozwiązanie, ale nie takie jak na screenie.
Kuba
mlody431
Cadet
Cadet

Ok, dzięki spróbuje. Nie no aż tak jak na screenie to się niespodziewam ;)

edit: wgrałem demo Activ Camera 2004 i mam problem, ponieważ mam widok z wieży taki jak i bez programu. Mogę go dowolnie przyblizać i oddalać, ale obracać już nie. Co mam zrobić?
kubahh
Light Planes Captain
Light Planes Captain

Active Camera jest dość skomplikowany w obsłudze. Jeżeli Ci tak bardzo na tym zależy, to poczytaj dobrze instrukcje. W jakimś rosyjskim programie typu Active Camera demo działoło tylko w obrębie lotnisko Shermetievo w Moskiwe, z AC jest pewnie podobnie tylko w innym mieście (bodajże Seatle)
Kuba
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: KDA

Post autor: RzEmYk »

Ludzie, Active Camera nie jest trudna w obsłudze, wystarczy przeczytać manual!

Przyda się też to, umiejscowi widok z wieży w odpowiednim miejscu.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

W jakimś rosyjskim programie typu Active Camera demo działoło tylko w obrębie lotnisko Shermetievo w Moskiwe, z AC jest pewnie podobnie tylko w innym mieście (bodajże Seatle)
Walk&Follow. Oczywiście nie każde, a raczej bardzo niewiele lotnisk ma szczegółowo oddane wnętrze wieży. Widok na screenie w podlinkowanym wątku, to opcja dostępna tylko w FSX Deluxe. W FS9 możesz pobawić się na przykład tym.
ODPOWIEDZ