FSX na 2 PC?

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

cinimini89

FSX na 2 PC?

Post autor: cinimini89 »

Sory, że się tak dopytuje zakładam nowe tematy ale ciągle zostają one zamkniete i przeniesione do przechowalni także nawet nie mam mozliwości się o nic zapytać. Ostatnio dostałem informacje, że cdkey w FSX to nie jak w steamie, że konkretny cdkey jest porzypisany do uzytkownika wiec wylania sie pytanie: czy na tym samym cdkeyu mozna grac na dwoch roznych komputerach przez internet jednoczesnie?

Przeczytaj sobie umowę licencyjną i wszystko będziesz wiedział, zamykam - w.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez cinimini89, łącznie zmieniany 2 razy.
ciemny21
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: Gdańsk

Post autor: ciemny21 »

Nie można bo to jest piractwo i złodziejstwo.
Marcin
cinimini89

Post autor: cinimini89 »

Aha bo rozważałem opcje kupienia gry po polowie z kolegą ale skoro tak to bedziemy musieli kupic oddzielnie. Dzieki za odp.
ciemny21
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: Gdańsk

Post autor: ciemny21 »

Jakby tak można to podejrzewam, że całe forum by sie zrzuciło i kupiło jednego FSX'a na 'spółe'...
Marcin
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Skąd jesteś: EPPO

Post autor: konraf »

Na zakończenie:
Q6: Can I install the product on more than one computer?

A6: You can install and use one copy of the software product on the licensed device. The licensed device is the device for which you have accepted the license agreement. You can remove the product and then install the product on another computer. However, you cannot share the license between two or more computers.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Zablokowany