Ano pewnie nie Ty jeden ( ja to szybko zgrałem wszystko na dysk )... dzisiaj dodali ( ma sie farta ) co prawda pytania aerodynamiczne w dziale łączność troszke dziwią ...
Może ktoś mi wytłumaczyć - dlaczego te pytania OPUBLIKOWANO w formacie MS Word ???
Co to obowiązek używania MS Office wprowadzono?
Co do prawa mam 11 stron - komplet.
Od rzeczywistosci na pewno bardziej odbiega ta opublikowana teraz przez ULC. A rozbiezne sa w tym sensie, ze znajac odpowiedzi na wszystkie pytania do ATPLa watpie czy by sie zdalo to na PPL.
Witam wszystkich
Możecie mi powiedzieć gdzie znajde aktualną bazę pytań na PPL(A) ?? Wiem ze ULC opublikował ale to chyba nie jest cała baza tymbardziej ze napisane jest tam wyraźnie ,, przykładowe pytania" Ja niestety miałem sporą przerwę zaraz po wylataniu poszedłem zdawac a pozniej sytuacja sprawiła ze kilka lat nie latałem i nie jestem na bieżąco z ULCem a wiem ze baza pytan od tego czasu co ja latałem sie zmieniła. Może ktoś mi pomóc?
Ok dzieki wielkie.
Możesz mi jeszcze powiedziec czy jest jakaś mozliwość wydrukowania tych pytan z odpowiedziami? czy tylko można tak przez stronę to rozwiązywać?
Bo zalezało by mi jednak abym miał to wydrukowane albo chociaż w word/pdf abym w podrozy mógł czytać.
Szczerze mówiąc nie wiem. Nie drukowałem sobie tych pytań. Zawsze można zrobić po prostu wydruk strony z pytaniami.
[edit]
Ktoś z grupy szybowce.com zrobił uproszczoną wersję nieoficjalnej bazy pytań LKE. W sam raz np. na telefon, a i drukowanie powinno być prostsze. Do ściągnięcia pod tym linkiem: http://wyslijto.pl/files/download/2d56kfr9sw