Airport Facilitator X

Wszystko o płatnych sceneriach i innych dodatkach do FS'a. Z problemami technicznymi proszę do działu Problemy Techniczne-Scenerie lub Software.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
Bober
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EPKK

Airport Facilitator X

Post autor: Bober »

Czy ktoś z Kolegów ma ten soft?
Kupiłem go i mam problem z dodanym ILS-em(np.Krzesiny). ATC offline go nie widzi(a jest na mapie i w GPS-ie) i dalej daje wektory do visual.
Jakieś pomysły?
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
tomcat
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EPWA

Post autor: tomcat »

Użyj do tego AFCADa albo zrób reinstalkę AFXa - jak mi coś nie działa, reinstall prawie zawsze pomaga. Edytujesz FS2004 czy FSX? Jak FS2004 to spróbuję też dodać i sprawdzę czy działa ale ILS ale: o jakiej częstot. na jaki pas, czy ma DME itp.? Napisz jaki ILS a dam znać.
Przemek Tabisz
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: EPWR

Post autor: Przemek Tabisz »

Normalnie tomcat zostaniesz chyba moim guru w sprawie scenerii i FS'a.

Wojtek jest już kolejny program do robienie i edytowania afcadów w FSX nazywa się Airport Design Editor. Polecam jest dużo przyjemniejszy i łatwiejszy w obsłudze niż FSX Planner.
Awatar użytkownika
Bober
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EPKK

Post autor: Bober »

Przemek Tabisz pisze:Normalnie tomcat zostaniesz chyba moim guru w sprawie scenerii i FS'a.

Wojtek jest już kolejny program do robienie i edytowania afcadów w FSX nazywa się Airport Design Editor. Polecam jest dużo przyjemniejszy i łatwiejszy w obsłudze niż FSX Planner.
Dzięki,poszukam, na razie korzystam z tego płatnego F1 AFX, a do dodawania wektorów do ils jest(i działa ;) sofcik pt.ILS-GPS Approach Creator by Martin Gleeson(chyba na avsim albo flightsim).

pzdr
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
ODPOWIEDZ