Pytanie zwiazane z Ultimate traffic 2007
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
lmajchrowski
Pytanie zwiazane z Ultimate traffic 2007
Witam
Mam pytanie czy w utlitamte traffic 2007 znajduja sie takie linie jak Centralwings czy Wizz Air ?? mam zamiar kupic tylko nigdzie nie mage znalesc spisu lini ktore zjanduja sie w UT2007.
Prosze o pomoc
Mam pytanie czy w utlitamte traffic 2007 znajduja sie takie linie jak Centralwings czy Wizz Air ?? mam zamiar kupic tylko nigdzie nie mage znalesc spisu lini ktore zjanduja sie w UT2007.
Prosze o pomoc
To i ja zadam pytanie bo wyczytałem,że :
"Jeśli kiedykolwiek chciałeś kontrolować ruch powietrzny to teraz już możesz. Dzięki Ultimate Traffic zamienisz się w kontrolera lotów. Będziesz narażony na wielki stres kontrolując ponad 400 000 lotów z 800 róznych linii lotniczych. Gra zawiera gigantyczną liczbę modeli samolotów!"
link
ut
Czy to nie jest kompletną bzdurą ? ;-)
"Jeśli kiedykolwiek chciałeś kontrolować ruch powietrzny to teraz już możesz. Dzięki Ultimate Traffic zamienisz się w kontrolera lotów. Będziesz narażony na wielki stres kontrolując ponad 400 000 lotów z 800 róznych linii lotniczych. Gra zawiera gigantyczną liczbę modeli samolotów!"
link
ut
-
lmajchrowski
No wlasnie nigdzie nie ma podanego spisu lini lotniczych chociaz jestem przekonany ze napewno znajduja sie tam takie linie jak Wizz Air, Sky Europe czy Centralwings ale chce miec 100% pewnosc czy napewno sie tam znajduja. Bo na stronie poarducenta jest tylko opis tak jak wspomniales 800 lini ale jakich ??Masi pisze:To i ja zadam pytanie bo wyczytałem,że :
link
ut
-
lmajchrowski
Bardzo polecam zakup. Używam go od 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Producent co jakis czas wydaje aktualny rozkład lotów, za który niestety trzeba płacić. Jak zapłacisz to raz, że masz aktualny rozkład lotów ale i nowe samoloty z nowymi malowaniami powstałych w międzyczasie przewoźników. Wniosek z tego taki, że wczesniej czy później Centralwings i Sky Europe tez się pojawi.
Re: Pytanie zwiazane z Ultimate traffic 2007
Czy Traffic 2007 dziala pod FS2004?
Pytam bo na stronie pilots.pl podane jest ze tak, natomiast na stronie F1 jest napisane ze tylko pod FSX???
Pozdrawiam,
Marcpro
P.S. Nie wieszajcie mnie za brak ogonkow ale pisze spoza Polski i nie mam jak ich wstawic.
Pytam bo na stronie pilots.pl podane jest ze tak, natomiast na stronie F1 jest napisane ze tylko pod FSX???
Pozdrawiam,
Marcpro
P.S. Nie wieszajcie mnie za brak ogonkow ale pisze spoza Polski i nie mam jak ich wstawic.
Pozdrawiam,
Marcin
FS 9,1; FSG 2005; GE Pro; UTE; FE; WPS; TPS; FSPax; FS Nav, RC4, Wilco Airbus vol1.
C2D 8500, GF 9800GTX+ 1GB, SB Audigy 2 ZS, 2GB RAM, XP Pro SP3.
Marcin
FS 9,1; FSG 2005; GE Pro; UTE; FE; WPS; TPS; FSPax; FS Nav, RC4, Wilco Airbus vol1.
Ze strony F1:marcpro pisze: Pytam bo na stronie pilots.pl podane jest ze tak, natomiast na stronie F1 jest napisane ze tylko pod FSX???
System Requirements / FS Version Compatibility
Flight Simulator X or Flight Simulator 2004
1.6 Mhz Processor
1024 RAM
256 MB Video Card
Windows XP / Vista
Rzeczywiscie masz racje. Tylko dla FSX jest wersja download a pudelkowa jest dla obu.
Wczoraj zaladowala mi sie ta pierwsza wersja.
Wczoraj zaladowala mi sie ta pierwsza wersja.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez marcpro, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Marcin
Marcin
-
Przemek Tabisz
- Turboprop Captain

- Skąd jesteś: EPWR