[FS2004] Dodatek Airliner Pilot

Wszystko o płatnych sceneriach i innych dodatkach do FS'a. Z problemami technicznymi proszę do działu Problemy Techniczne-Scenerie lub Software.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

filip1993
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: LBN

[FS2004] Dodatek Airliner Pilot

Post autor: filip1993 »

Witam.

Wczoraj zainstalowałem sobie dodatek do FS2004 - Airliner Pilot. Wszystko przebiega zgodnie z planem, tworzę profil, wybieram rejon (UK - Ireland) i przechodzę do pierwszego lotu na trasie EGAA - EGCC. Samolot to DeHaviland Dash - 8. Włączam silniki, kołuję, dostaje pozwolenie na start, startuję i lecę. Problem zaczyna się niedaleko EGNS. Po osiągnięciu FL220 nagle w samolocie wysiada wszelka elektryka, ekrany ze wskaźnikami znikają, autopilot odłącza się i także urywa się kontakt z kontrolą. Tak nie mam większych szans na pomyślny dolot do EGCC. Od razu zaznaczam, że przeczytałem załączony do gry manual Dasha 8 i tam nie ma nic napisane o takich sytuacjach. Co się dzieje?

Pzdr.
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Skąd jesteś: EPPO

Post autor: konraf »

Silniki pracują nadal? Paliwko jest?
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
filip1993
Light Planes Captain
Light Planes Captain

Tak
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

Generatory włączone?
filip1993
Light Planes Captain
Light Planes Captain

TAK
Awatar użytkownika
Ivoo
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPKT

Post autor: Ivoo »

Jednak skusiłem się i to kupiłem i chyba żałuje ponieważ mam ten sam problem lecąc z LOWI wchodzę na FL180 i wyłączają się silniki paliwo jest generatory włączone cała awionika działa ale mocy w silnikach brak. Na OVERHEAD nie ma za wiele przełączników działających (światła, generatory, bateria, ogrzewanie) więc nie wiem gdzie tkwi problem. Nie przeciążam samolotu przepustnica ustawiona na 85% utrzymuje cały czas 200kts i wznoszenie 1500ft. Więc to chyba jakiś błąd programu :( :( Jestem bardzo zawiedziony
"Prędzej złodziej przyzna się, że ukradł, niż profesor, że głupstwo powiedział."
ODPOWIEDZ