Czy istnieje Nowy Targ EPNT dla FSX?
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Czy istnieje Nowy Targ EPNT dla FSX?
W recenzji TatraPS na stronie yoyo jest skrin krzyża na Gwiewoncie i wzmianka o dodatku Warki Bear, ale nigdzie w sieci nie ma EPNT pod FSX. Ja przynajmniej nie znajduję. Czy ktoś potrafi pomóc?
- Wojtek Krzywda
- Cadet

- Skąd jesteś: Warszawa
Re: FSX Krzyż na Giewoncie
Będzie w najnowszej odsłonie 3D Landmarks.Zgredd pisze:Nigdzie nie mogę znaleźć, tak samo maszt na Gubałówce..
pośpiech poniża
Tatry v 1.0
viewtopic.php?t=1952&postdays=0&postorder=asc&start=40
niestety link nie działa, ale sceneria ta działa pod FSX(nie wiem,czy wszystko).
Może ktoś z kolegów Ci podeśle.
bober
viewtopic.php?t=1952&postdays=0&postorder=asc&start=40
niestety link nie działa, ale sceneria ta działa pod FSX(nie wiem,czy wszystko).
Może ktoś z kolegów Ci podeśle.
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
To prawda
.
1.nocą oświetlona droga z jeżdżącymi nią samochodami wygląda jak długa świecąca linia
2.zimą sceneria wygląda... zaskakująco
3.pasy do lądowania są prawie nie widoczne
4.szybowce na płycie są a tak na prawdę ich wcale nie ma(z zewnętrznego widoku je widzimy a z wewnętrznego czyli z kabiny są po prostu nie widoczne)
5.w pobliżu lotniska można spotkać jakieś porzucone wraki samochodów(to pewnie tych szybowników co już z Tatr nie wrócili)
6.no i te drzewka które są jakby z innej epoki
.
PS: Ten opis przedstawia nie doskonalenia jednak nie ma oczerniać ani poganiać autorów poprzedniej wersji, jest tylko listą błędów która ma na celu uświadamianie użytkownika FSX czego się mogą spodziewać
.
1.nocą oświetlona droga z jeżdżącymi nią samochodami wygląda jak długa świecąca linia
2.zimą sceneria wygląda... zaskakująco
3.pasy do lądowania są prawie nie widoczne
4.szybowce na płycie są a tak na prawdę ich wcale nie ma(z zewnętrznego widoku je widzimy a z wewnętrznego czyli z kabiny są po prostu nie widoczne)
5.w pobliżu lotniska można spotkać jakieś porzucone wraki samochodów(to pewnie tych szybowników co już z Tatr nie wrócili)
6.no i te drzewka które są jakby z innej epoki
PS: Ten opis przedstawia nie doskonalenia jednak nie ma oczerniać ani poganiać autorów poprzedniej wersji, jest tylko listą błędów która ma na celu uświadamianie użytkownika FSX czego się mogą spodziewać

Autorom znane sa problem wymienione wyzej... a nawet znacznie wiecej. Znaja tez przyczyny tej "kaszany". Sceneria byla wykonywana dla FS2004. W miare dostepnego czasu (nie wliczajcc w to napadow potwornego lenistwa) postaraja sie w czasie blizej nieokreslonym "zreperowac" EPNT. Sami jak narazie rozkoszuja sie pejzazami nadmorskimi Zatoki Puckiej i wykanczanej scnerii lotniska MDL-u.