[FS2004] Dobry Ground Service (FS2004)
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
[FS2004] Dobry Ground Service (FS2004)
Witam raz na www.youtube.com widziałem filmik z ground service do fs2004.Ale zapomniałem jak ten filmik sie nazywał i ten ground service.Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę znaleść jakiś dobry dodatek "Ground Service" do fs 2004?Jak ktoś zna to darmowy ale płatne też mogął być.:-)
Szczerze wątpię czy znalazłbyś coś darmowego, ale może jakbyś dobrze poszukał to kto wie. Jedynym znanym przez mnie dodatkiem jest Aerosoft Enhancement Services, który odblokujesz za 10 creditów z AES. Kiedyś widziałem u kumpla ten dodatek, to krótko mówiąc.. jest świetny. Normalnie podjeżdza cysterna, samochodzik z wózkami na bagaże, możesz podczas kołowania przywołać Follow Me Van. Rewelacja.
EDIT:
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/ib ... wd,,D10333
EDIT:
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/ib ... wd,,D10333
Witam. Takie dodatki jak właśnie autobusy, follow me, ruchome rekawy itd. są zazwyczaj dodawane wraz ze scenerią. Z płatnych większość ma taki bajer, np. sceneria Frankfurtu od Aerosoftu, scenerie Fly Tampa i wiele innych, a z darmowych to scenerie ISD (Włoskie lotniska, świetnie wykonane, bardzo mało FPSów zjadają... po prostu rewelacja!) i kiedyś ściągnąlem z avsim scenerię Bremen, która tez miała własnie ruchome elementy... A jeśli nie ze scenerią to pozostaje AES, który kolega wyżej opisał.
Pozdrawiam.
EDIT:
Jest jeszcze FS Enhancer. Nie wiem czy to jest dokładnie właśnie to o co pytasz, ale wygląda podobnie do AES.
Pozdrawiam.
EDIT:
Jest jeszcze FS Enhancer. Nie wiem czy to jest dokładnie właśnie to o co pytasz, ale wygląda podobnie do AES.
AES od Aerosoftu jest bezkonkurencyjny. Ne jest to wyłącznie płatny dodatek bo możesz korzytać z niektórych lotnisk za darmo i z kilku nawet bardzo dobrych i całkowicie darmowych jak Boston-Fly tampa, FreeZurich, czy LLBG -z avsimu , Rowaniemi, Ivalo od FISD i wiele innych płatnych i darmowych . Choć tak jak wszystko:) i ten dodatek nie jest pozbawiony wad to na prawdę jest rewelacyjny i nic lepszego jak dotychczas nie wymyślono jeśli chodzi o ground service
Core2DuoE6550 2,33 GHz
Asus P5K SE
DDR2 2GB dual Patriot
Geforce 8600 GTS Silent Asus
zasilacz Chieftec 650 W
Asus P5K SE
DDR2 2GB dual Patriot
zasilacz Chieftec 650 W
Tak, AES jest fajny, mam wersję testową. Tylko nie wiem dlaczego nie przyjeżdżają samochody bagażowe z przyczepkami, tylko zawsze taśma i potem nic sie nie dzieje. A wiem, że powinny jechac po taśmie bagażowej bagaże. Czy to z powodu, że mam wersje testową? 
[Zacznij poprawnie pisać, pamiętaj o wielkich literach, o spacjach po kropce, o znakach interpunkcyjnych, albo... - Rz]
[Zacznij poprawnie pisać, pamiętaj o wielkich literach, o spacjach po kropce, o znakach interpunkcyjnych, albo... - Rz]
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez denis086, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
A skąd masz wersje testową jeśli można wiedzieć?denis086 pisze:Tak, AES jest fajny, mam wersję testową. Tylko nie wiem dlaczego nie przyjeżdżają samochody bagażowe z przyczepkami, tylko zawsze taśma i potem nic sie nie dzieje. A wiem, że powinny jechac po taśmie bagażowej bagaże. Czy to z powodu, że mam wersje testową?
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?show0filip1993 pisze: A skąd masz wersje testową jeśli można wiedzieć?
Nie czegoś takiego jak wersja testowa
, po prostu instalujesz i korzystasz z tych lotnisk które są za darmo a jest ich sporo ! jeśli chcesz tylko sprawdzić jak działa AES na lotnisku płatnym to możesz zaznaczyć każde z całej listy ale działają one tylko kilka minut natomiast te za FREE normalnie w 100%! a jeśli chodzi o bagażówki na razie nie ma takiego czegoś ale autor Olivier P. z aerosoftu cały czas rozbudowuje swój dodatek i nie wykluczone ze z w kolejnych wersjach sie to znajdzie. W każdym razie możesz na forum Aerosoft przedstawiać swoje sugestie propozycje do następnych edycji i jak widziałem są one brane pod uwagę .Jeśli dużo użytkowników prosi o podłączenie do AES jakiegoś lotniska on kontaktuje sie z ich autorami i lotnisko jest dostępne w następnej edycji.
Core2DuoE6550 2,33 GHz
Asus P5K SE
DDR2 2GB dual Patriot
zasilacz Chieftec 650 W
Asus P5K SE
DDR2 2GB dual Patriot
zasilacz Chieftec 650 W
Ja mam taki problem z demem tego service ground. Gdy zainstaluje i włączam, pokazuje się taki komunikat:
Podejrzewam, że sprawa może być związana z poprzednią wersja tego groundu, którą instalowałem kiedyś (też demonstracyjna). Kilka razy odinstalowywałem tamtą wersję, ale nadal coś takiego wyskauje. Zapewnie coś siedzi w rejestrze. Ktoś wie jak to usunąć?
EDIT:
Żeby nie było nieporozumień, dodam że w wersji demo usiłowałem użyć seriala znalezionego w sieci, nie wiedziałem ze jest to niedozwolone.
Kod: Zaznacz cały
Info: You have used illegal serialnumber in the past!
You must add 1 valid SN to get AES back to workEDIT:
Żeby nie było nieporozumień, dodam że w wersji demo usiłowałem użyć seriala znalezionego w sieci, nie wiedziałem ze jest to niedozwolone.
-
PZL Belfegor
- Moderator

-
PZL Belfegor
- Moderator

-Ty, słyszałeś, na Placu Czerwonym to telewizory rozdają!Myślałem, że sprobuje demo, ale jak AES odwala takie numery
-Wiem, wiem, tylko, że nie na Placu Czerwonym, tylko na rogu, nie telewizory, tylko zegarki, i nie rozdają, tylko kradną!
I nie AES, tylko Ty, i nie odwala numery, tylko ściąga numery