PMDG Pushback gauge

Problemy techniczne związane z programami do FS, sterownikami, ruchem AI, modyfikacjami plików konfiguracyjnych, optymalizacją FS'a.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
shine
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPKK

Post autor: shine »

Czy to jest specjalnie dla PMDG? Ja uzywam FSCopilot - tam jest wiecej quage w jednym - jest rownież doskonaly pushback - z kątami skrętu i odleglościami ustawianymi bardzo dokladnie.Nie pamiętam z ktorego serwera (avsim , surclaro ) jest ale mogę poslać - ma ok 8 Mb.
lechende
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Kraków

Post autor: lechende »

Obrazek
Pawko

Post autor: Pawko »

Thx Lechu, ale chodziło mi bardziej o coś takiego: http://library.avsim.net/sendfile.php?L ... geID=60892 (prawy dolny róg)
ale tym sie tez pobawie.
majkos

Post autor: majkos »

Witam
Aby to działało należy:
1/ściągnąć stąd http://www.fsfreeware.com/dcd/FS2004/Pa ... dex-4.html gauga pod nazwą "Groundhandling gauges for FS2002 / FS2004" i oczywiście go zainstalować do fs-a
2/zmodyfikować panel.cfg PMDG-a. Instrukcja modyfikacji dostepna np. na AVSIMIE - szukaj wyrażenia takiego jak tytuł niniejszego wątku. Po ściągnięciu instrukcja w pliku readme.

U mnie zadziałało. Troche skomplikowana obsługa - należy uruchamiać pushbacka z właczonym parking breake. Instrukcaj obługi w "pakiecie" Groundhandling gauges for FS2002 / FS2004.

powodzenia w instalacji.

Pozdrawiam

P.S.
Pliki wysłałem dla Ciebie Pawko :)
cichy04

Post autor: cichy04 »

Sory że odnawiam stary temat ale nie mogę ściągnąć Groundhandling gauges for FS2002 / FS2004 z tej stronki co jest podana wyżej. Czy wie ktoś skąd można to ściągnąć?
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: KDA

Post autor: RzEmYk »

Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez RzEmYk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
ODPOWIEDZ