Sceneria KORD

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
Mateo
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPKK

Sceneria KORD

Post autor: Mateo »

Witam. Czy istnieje jakakolwiek sceneria lotniska KORD (Chicago O'Hare)? Szukałem i w sumie nic nie znalałem. Darmowej brak, a z płatnych jest jakaś od FSDreamTeam, ale nie wiem czy w ogóle jest osiągalna itp, bo na Simmarket nie ma. Zna ktoś jakąś scenerię? Szkoda, bo lotnisko najbardziej ruchliwe na świecie (albo na drugim miejscu, już nie pamiętam, czy Atlanta w końcu wyprzedziła czy nie), a scenerii jakoś nie za wiele...
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: Warszawa EPGO

Post autor: D. Design »

Obrazek
Mlody
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPGD

Post autor: Mlody »

polecam scenerię FS Dreamteam. Nie jestem posiadaczem KORD, ale korzystam z ich scenerii Zurichu i jak najbardziej polecam. Do zassania bezpośrednio ze strony producenta.
Pozdrawiam

Mlody
Awatar użytkownika
Mateo
Light Planes Captain
Light Planes Captain

D. Design pisze:Nie ma zbyt wiele.
Tyle to i ja wiem...
Ok, dziękuję.
Mlody pisze:polecam scenerię FS Dreamteam. Nie jestem posiadaczem KORD, ale korzystam z ich scenerii Zurichu i jak najbardziej polecam. Do zassania bezpośrednio ze strony producenta.
A to do ściągnięcia to wersja testowa? Działa przez jakiś czas (np. 5 minut) czy jak?

Pozdrawiam.
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

You will freely download a Demo version, that will run for a few minutes at time (the timer restarts if you exit and enter Flight Simulator), and the Demo can be unlocked by purchasing the product, directly inside Flight Simulator.
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Skąd jesteś: EPPO

Post autor: konraf »

Swego czasu SimFlyers mieli b. dobrą scenerię. Niestety - nie wiem dlaczego - scenerii nie można już nabyc:
http://www.simflyers.net/dlkord.htm
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Awatar użytkownika
Mateo
Light Planes Captain
Light Planes Captain

PZL Belfegor pisze:
You will freely download a Demo version, that will run for a few minutes at time (the timer restarts if you exit and enter Flight Simulator), and the Demo can be unlocked by purchasing the product, directly inside Flight Simulator.
Dziękuję. Musiałem niedoczytać :oops:
konraf pisze:Swego czasu SimFlyers mieli b. dobrą scenerię. Niestety - nie wiem dlaczego - scenerii nie można już nabyc:
No właśnie... I w sumie pozostaje jedna jedyna sceneria od FSDT...? I freeware żadnych...
filip1993
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: LBN

Post autor: filip1993 »

Jest też płatna paczka amerykańskich dużych lotnisk o nazwie OCEANFLIGHT-MEGAHUBS (http://secure.simmarket.com/product_inf ... ts_id=1896) gdzie mamy m.in JFK, ATL, LAX i właśnie ORD. Szczerze powiem, że te inne lotniska w tym produkcie są niezbyt dobrze wykonane (np. JFK) jednak ORD prezentuje się całkiem nieźle. Polecam.
ODPOWIEDZ