Witam,
Chciałem się dowiedzieć, który z darmowych Boeingów 767 jest najlepszy? Dokładnie chodzi mi o to, który najwierniej odwzorowuje model lotu. Do tej pory używałem tylko modelu IFDG i Project Opensky. Może znacie jeszcze jakies inne darmowe modele 767 godne polecenia? A jeżeli nie ma nic lepszego, darmowego to, który z powyższych wybrać do dalszego latania (którym lata się bardziej realnie)?
Pozdrawiam,
Grzegorz
Darmowy 767 - który najlepszy ?
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Te które miałeś sa dobre....
Model lotu.... wiele razy była już o tym mowa że siedząc w domu nie 'poczujesz' ... wiec na twoim miejscu latałbym sobie dalej na tym co masz i nie nastawiał się na cuda.... albo wziął się za coś mniejszego...
poszukaj zresztą tutaj :
viewtopic.php?t=871
poszukaj zresztą tutaj :
viewtopic.php?t=871
IFDG i POSKY to pierwsza liga w darmowych samolotach. Nic lepszego raczej nie znajdziesz. Jesli te modele Ci nie wystarczają, to sięgnij po płatny Level-D 767.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
-
foxmulder
Dzieki za odpowiedź. Skoro nie ma nic lepszego, darmowego to zostane narazie przy IFDG i POSKY. W związku z tym mam jeszcze jedno pytanie. Który z tych dwóch modeli jest realniejszy w lataniu? Z moich obserwacji wynika, że POSKY dużo wolniej reaguje na lotki niż IFDG. Która reakcja lotek jest bardziej zbliżona do prawdziwego 767 (IFDG czy POSKY)? Zauważyłem też, że podczas przyziemienia IFDG wpada w dziwne krótkie drgania. Czy jest to spotykany błąd tego modelu, czy raczej mam jakiś błąd powstały podczas instalacji, lub jakiś konflikt z czymś?
Pozwolilem sobie tutaj napisac posta zeby juz nie zakladac oddzielnego tematu. Chodzi mi o 767-200 LOT project opensky a mianowicie mam problem z teksturami silnikow a wlasciwie ich brak wszystko zainstalowane malowanie widac tylko silniki sa szare nie wiem czy w malowaniu z avsim nie bylo tekstur silnikow czy jak? Mial ktos podobny problem i wie jak to rozwiazac?
tak to wyglada:

tak to wyglada: