Problem z FMC Eurowings Pro.

Problemy techniczne (panele, dźwięki, malowania, itp.) związane z samolotami płatnymi i darmowymi.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

slimak
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPKK

Problem z FMC Eurowings Pro.

Post autor: slimak »

Witam.

Mój problem polega na tym ze gdy znajde sie juz w samolocie chce uruchomic FMC wystakuje błąd:

Runtime error '339'

Component 'RICHTX32.OCX or one of its dependencies notcorrectly registered:a file is missing or invalid

I moje pytanie jest czy ktos sie juz z tym zetknął? Jesli tak to jak sobie poradzic z tym?

Duzo szukałem na ten temat na forum Aerosoftu jest poruszony ten watek jednak po sciagnieciu z podanego linku nowego pliku RICHTX32.OCX nic sie nie zmienia.

Prosiłbym o pomoc.

Problem rozwiązany przyczyną jest brak bibliotek DLL i OCX sciagnałem kilka osobno ale najlepiej sciągnac demo z tej strony http://www.desaware.com/products/univer ... demos.aspx

Wszystko działa poprawnie.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Gładki
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Sosnowiec

Post autor: Gładki »

Tak. Najprawdopodobniej brakuje Ci tego komponentu lub nie jest on zarejestrowany w systemie. Wpisz w google: RICHTX32.OCX. Znajdziesz kilka stron. Pobierz go i zainstaluj na nowo w systemie.
Ostatnio zmieniony pt 28 mar, 2008 18:15 przez Gładki, łącznie zmieniany 1 raz.
Intel Core i5-3570 + Asrock Z77 Extreme4-M + 8GB 1600MHz DDR3 + GTX 970 + 1000GB SATA3 & WIN8.1
JeV
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: z vaccu

Post autor: JeV »

Gładki pisze:Wpisz w google: RIGHTX32.OCX
RICHTX32.OCX oczywiście
Awatar użytkownika
cuube
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: Bochnia

Post autor: cuube »

A możesz mi powiedzieć dokładnie co zainstalowałeś? Bo ja mam ten sam problem - tyle tylko, że po wgraniu tego pliku, o którym Ty mówisz mam notkę z plikiem dwshk36.ocx. A tego już nie mogę znaleźć. :/

Oki już znalazłem - delete (jeśli można).
ODPOWIEDZ