Dział przeznaczony głównie dla pilotów, latających w sieci VATSIM (zawiera również informacje przydatne wszystkim wirtualnym pilotom, takie jak, np. czytanie map, opis procedur SID/STAR).
No tak, wiem, ale nie mam jeszcze 18-stu lat brakuje mi pare miesięcy. Nie mam konta paypalu, ani swojej karty kredytowej. Jak więc mam za to zapłacić? Jak to kupić?
Niestety jeszcze nie posiadam takich bajerów ^^ ale przydałaby się osoba przez którą można wykupić te kredyty. Jak coś to proszę o kontakt, mogę zawsze dopłacić.
INSZALLAH
Win7, FSX, MX518, Saitek Yoko Pro, Logitech Extreme 3D PRO
No na razie tak, nie posiadam kredytowej, mam zwykłe konto w banku ale na takie rarytasy to nie wystarcza...
Wiecie przez kogo można by było wykupić konto na navdata ?
Szukam takiej osoby jak coś GG lub mail.
INSZALLAH
Win7, FSX, MX518, Saitek Yoko Pro, Logitech Extreme 3D PRO
Tak, przecież dobrze znam tą stronę. Posiadam już airaca dla pmdg.
MS korzysta ze swojego starego airaca, więc droga i tak jest taka sama, czyli nieaktualna w wielu przypadkach. W FMC pojawia się napis "invalid entry" lub "not in database". Rozwiązaniem jest vroute, który z kolei też jest płatny. Nie ma innego sposobu wyznaczania tras?
W lotach offline pomimo własnych ustawień w FMC wieża kontrolna sama nakazuje kiedy ma się rozpocząć zniżanie i sami wyznaczają kurs. Opanowałem własne sposoby podejść, w tym pomogły mi poradniki z Aztec.pl na przykładowych lotach. Mam nadzieję niedługo zacząć latać online.
Charles pisze:Tak, przecież dobrze znam tą stronę. Posiadam już airaca dla pmdg.
W takim razie nie proponowalbys koledze kupowania kredytow za 7zl bo sie nie da.
Pod linkiem który podał konraf, jest generator tras bardzo użyteczny ale nie jest on doskonały. Trasy zawierają zwykle dużo błędów które wymagają poprawek.
(zakładająć że chcemy w CFMU otrzymać wynik "no errors")