Od dzisiaj nie mogę uruchomić fsa... Tzn wiadown , dwuklik na skrot i pokazuje sie splash screen i koniec... Czekałem kilkanaście minut i d**a... caly czas splash... Reinstalowany byl juz kilka razy (dzisiaj) i nic to nie pomaga... Podczas splasha wykorzystanie proca rosnie do 100% i stoi w miejscu... W FSie jest klepsydra. Mysle ze to przez samolot . Sciagnalem jakis samolot free, ale sie okazalo ze chyba lepiej bedzie zainwestowac w jakis platny, wiec go odinstalowalem przez jego setup. Gdy wlaczylem fsa kokpity i scenierie byly jakies baardzo dziwne, wiec postanowilem reinstall... Po reinstalu (-ach) [instaluje sie normalnie] przy uruchomieniu jest w/w splash i **** ... Prosze o pomoc w naprawieniu mojej ulubionej gry !
Gdzie znajduje się plik fs9.cfg Flight Simulatora 2004?
Plik znajduje się w C:/Documents and Settings/_nazwa użytkownika_/Application Data/Microsoft/FS9. Uwaga, domyślnie jest to folder ukryty, należy więc wejsć w Panel Sterowania, a następnie w menu Narzędzia -> Opcje folderów i w zakładce Widok zaznaczyć "Pokaż ukryte pliki i foldery".
To też?
Bartek Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Jest też taka możliwość, że w locie defaultowym masz wybrany samolot, który został usunięty. Czasami FS wtedy wariuje, zwykle jednak pokazuje stosowny komunikat, a u Ciebie staje. Poza tym, skoro mówisz, że wywaliłeś plik cfg, to raczej nie to...