pierwszy mój post więc wypada sie przywitać , mam na imię Paweł i forum eztec jak i pl-vacc czytam dość długo i wszelkie inne wiadomości związane z lataniem na VATSIM . Dziś od rana przygotowania do pierwszego lotu EPKK - EPKT . Plan lotu pobrany z bazy planów pl-vacc i latanie ofline paro krotnie by poznać trasę żeby nie było potem problemów .W między czasie jeszcze parę pytań do znajomego (męczę go pytaniami na GG od jakiegoś czasu , ma chłopak cierpliwość )
Plan przygotowany odpalam symulator wybieram cesne 172 i loguje sie do sieci , troszkę przerażony bo tłok dziś wyjątkowy , no nic jak się zaczęło trzeba i skoczyć . Zgłaszam się do do wierzy EPKK proszę o zgodę na lot do EPKT (wcześniej wysłany plan lotu ) , po chili zgoda wydana , więc dalej proszę o wypchanie i uruchomienie silników . Dostałem zgodę na uruchomienie silnika i czekam na zgodę do kołowania do pasa ( poczekałem se troszkę ) . Słysze SP4SL zgoda na kołowanie pas 25
mam tylko nadzieję że zbyt mocno kontrolera z EPKT to nie zbulwersowało tak nie przygotowany lot .
Pozdrawiam Paweł Olszówka
---------------------------------------------------------
Jako, że wątek bardzo się rozrósł i pierwsze posty były jeszcze z 2004 roku, temat został zarchiwizowany. Archiwum dostępne tutaj: KLIKNIJ
konraf