[FSX] Embraer 145 a światła shockwave lights PROBLEM
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
[FSX] Embraer 145 a światła shockwave lights PROBLEM
Hejka, Prosba o pomoc !
Ściągnąłem sobie ze strony Project Open Sky samolot Embraer ERJ-145.
Chciałem w nim ustawic światła z efektem shockwave lights. Niestety nie mogę sie wpasować... Ciągle ten efekt wychodzi mi nie tam gdzie trzeba. Np. światła lądowania kawał za skrzydłem...
Niestety metoda prob i błedów (chyba, że jest inny sposob) jest strasznie męcząca. trzeba poprawić w tekscie potem wejść w FSX odpalić jakis lot i sprawdzić nie działa to wyjśc z symulatora, poprawić wejść itd itd...
Moze ktoś też korzysta z tego efektu i ma to przy tym samolocie zrobiony plik aircraft.cfg ? Może mogłby mi ktoś pomóc ?
Ściągnąłem sobie ze strony Project Open Sky samolot Embraer ERJ-145.
Chciałem w nim ustawic światła z efektem shockwave lights. Niestety nie mogę sie wpasować... Ciągle ten efekt wychodzi mi nie tam gdzie trzeba. Np. światła lądowania kawał za skrzydłem...
Niestety metoda prob i błedów (chyba, że jest inny sposob) jest strasznie męcząca. trzeba poprawić w tekscie potem wejść w FSX odpalić jakis lot i sprawdzić nie działa to wyjśc z symulatora, poprawić wejść itd itd...
Moze ktoś też korzysta z tego efektu i ma to przy tym samolocie zrobiony plik aircraft.cfg ? Może mogłby mi ktoś pomóc ?
Graphic
<b>Bombardier CRJ 700</b>
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
ok, dziekuje...
a mam jeszcze pytanko z innej beczki, kiedys zainstalowałem sobie przy bombardierze, ze jak podnosze podwozie lub jej wypuszczam to głos mówi (po angielsku)... np. przy lądowaniu że zaraz bedziemy lądowac i takie tam... wiesz może gdzie to znależć bo nie pamietam a ustawiłbym sobie przy tym samolocie.....
Graphic
http://wbober.w.interia.pl/CRJ_700bonus_sounds.zipGraphic pisze:ok, dziekuje...a mam jeszcze pytanko z innej beczki, kiedys zainstalowałem sobie przy bombardierze, ze jak podnosze podwozie lub jej wypuszczam to głos mówi (po angielsku)... np. przy lądowaniu że zaraz bedziemy lądowac i takie tam... wiesz może gdzie to znależć bo nie pamietam a ustawiłbym sobie przy tym samolocie.....
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki