Jak w PIC 737 zwiększyć natężenie oświetlenia w kabinie pilotów? Jest jak się wydaje zbyt ciemno i nie widać dobrze wskaźników.
[Nadawaj jaśniej temat, pisz staranniej - Rz]
Oświetlenie kabiny w PIC 737
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Oświetlenie kabiny w PIC 737
Ostatnio zmieniony wt 16 gru, 2008 17:13 przez Swiderski, łącznie zmieniany 1 raz.
swidemir
Re: PIC 737 .....
Nie da się zwiększyć oświetlenia. Musi tak być. Te 737 zawsze były ciemne.Swiderski pisze:Jak w PIC 737 zwiękrzyć natężenie oswietlenia w kabinie pilotów. Jest jak się wydaje zbyt ciemno i nie widać dobrze wskazników.

- superhornet14
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: okolice EPWA
Mały offtopic:
Wie ktoś jak zrobić aby w panelu 2D w nocy samolot korzystał z innej bitmapy lub poprostu żeby przy zaświecaniu świateł w kokpicie używana była inna bitmapa ?
Wiem, że kiedyś ktoś zrobił tak w panelu do Tutki, gdzieś głębiej na avsim.ru to znalazłem, ale odgrzebać jakoś nie mogę, będę wdzięczny za pomoc.
Wie ktoś jak zrobić aby w panelu 2D w nocy samolot korzystał z innej bitmapy lub poprostu żeby przy zaświecaniu świateł w kokpicie używana była inna bitmapa ?
Wiem, że kiedyś ktoś zrobił tak w panelu do Tutki, gdzieś głębiej na avsim.ru to znalazłem, ale odgrzebać jakoś nie mogę, będę wdzięczny za pomoc.