PAI-samoloty
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
PAI-samoloty
Czy mógłby mi ktos wyjasnić?
Mam problem ściągnołem cały ten proglam z samolotami i liniami loticzymi jednak gdy urychamiam grę zainstolowało mi tylko 5 samolotów ze wszystkich?
Jestem w Warszawie Na Okęciu i tam są tylko 737 ani Atrów .Emraerów , i 767 nawet przy wyborze samoloty (Project PAI) są tylko 5 same malutkie.
W folderze aircraft są n.p airbusy itd. A przy wyborze nie mam ani jednego.
może żle ściągnołem ale tak jest przy instalowaniu wszystkich samolotów jedne wejdą inne nie POMOCY?
Mam problem ściągnołem cały ten proglam z samolotami i liniami loticzymi jednak gdy urychamiam grę zainstolowało mi tylko 5 samolotów ze wszystkich?
Jestem w Warszawie Na Okęciu i tam są tylko 737 ani Atrów .Emraerów , i 767 nawet przy wyborze samoloty (Project PAI) są tylko 5 same malutkie.
W folderze aircraft są n.p airbusy itd. A przy wyborze nie mam ani jednego.
może żle ściągnołem ale tak jest przy instalowaniu wszystkich samolotów jedne wejdą inne nie POMOCY?
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
-
Sigil
-
Sigil
B737LOT oraz PAI (za malo samolotów)
Scalone od tego miejsca z postem z czerwca 2004 (patrz wyzej). Niemal identyczne pytanie -konraf
Cześć.
MAm dość duży problem a właściwie dwa.
1) nie wiem dlaczego ale polskie dodatki (t.z. tekstury i samoloty polskich lini n.p Air polonia ,Lot itd) nie chcą mi działać i gdy wgrałem sobie B 737-400 LOTU i po właczeniu tego samolotu samolot był cały czarny.
2) Wgrałem sobie Project AI i wszystkie samoloty wraz z liniami niestety o każdej godzinie ruch na okeciu jest taki sam :
-3 Boeingi 737 LOT
-1 Embraer 145 LOT
-2 Atry Euro lotu
-czasami jakis obcy przewoźnik zawita na okęcie. A ja tak chciałbym zobaczyc chociaż jednego 767 .Samolot stoją praktycznie w jednym miejscu na miejscach postojowych LOTU natomias tuż na przeciwko starego terminalu nie ma żadnego. Ten program jest straaasznie trudny do zrozumienia !
Cześć.
MAm dość duży problem a właściwie dwa.
1) nie wiem dlaczego ale polskie dodatki (t.z. tekstury i samoloty polskich lini n.p Air polonia ,Lot itd) nie chcą mi działać i gdy wgrałem sobie B 737-400 LOTU i po właczeniu tego samolotu samolot był cały czarny.
2) Wgrałem sobie Project AI i wszystkie samoloty wraz z liniami niestety o każdej godzinie ruch na okeciu jest taki sam :
-3 Boeingi 737 LOT
-1 Embraer 145 LOT
-2 Atry Euro lotu
-czasami jakis obcy przewoźnik zawita na okęcie. A ja tak chciałbym zobaczyc chociaż jednego 767 .Samolot stoją praktycznie w jednym miejscu na miejscach postojowych LOTU natomias tuż na przeciwko starego terminalu nie ma żadnego. Ten program jest straaasznie trudny do zrozumienia !
Odpowiem tylko na 1.
Uzupelnił swój Profil o wersje FS, bo nie wiadomo o jakiej wersji mowisz.
Prawdopodobnie zle zainstalowales dany model. Albo przeznaczony byl do innej wersji FS albo samo malowanie było do innej wersji. Jaki to dokładnie model i jakie malowanie (skad sciagniete)?
Uzupelnił swój Profil o wersje FS, bo nie wiadomo o jakiej wersji mowisz.
Prawdopodobnie zle zainstalowales dany model. Albo przeznaczony byl do innej wersji FS albo samo malowanie było do innej wersji. Jaki to dokładnie model i jakie malowanie (skad sciagniete)?
Bartek
chodzi mi między innym o ten model :
Polish Airlines 737
Model by FFX/SGA. Repaint by Tomasz Elantkowski.
Place main folder into Aircraft folder in either FS2002 or FS2004.
My email: tomek.elantkowski@poczta.neostrada.pl
Mam FS 2002 igdy instalowałem PAI to pisało że mam wersję v8,0
Polish Airlines 737
Model by FFX/SGA. Repaint by Tomasz Elantkowski.
Place main folder into Aircraft folder in either FS2002 or FS2004.
My email: tomek.elantkowski@poczta.neostrada.pl
Mam FS 2002 igdy instalowałem PAI to pisało że mam wersję v8,0
Sprawdziłem. Ten B737 działa idealnie w FS2004. Skoro pisze, ze w FS2002 tez powinien, znaczy cos masz skopane.
P.S.
A swój Profil na forum i tak uzupelnij zgodnie z regulaminem o wersje FS'a jaka posiadasz.
P.S.
A swój Profil na forum i tak uzupelnij zgodnie z regulaminem o wersje FS'a jaka posiadasz.
Bartek
Piotr - Twoj post "B737LOT oraz PAI (za malo samolotów)" został scalony z niemal identycznym Twoim pytaniem, zadanym w czerwcu 2004.
Tu:
viewtopic.php?t=1533
tez był Twoj post, tematyka niemal identyczna.
Tematy pokrewne:
viewtopic.php?t=1046
viewtopic.php?t=1044
Prosba, nie produkuj tylu nowych wątków na ten sam temat.
Tu:
viewtopic.php?t=1533
tez był Twoj post, tematyka niemal identyczna.
Tematy pokrewne:
viewtopic.php?t=1046
viewtopic.php?t=1044
Prosba, nie produkuj tylu nowych wątków na ten sam temat.
Bartek