VFR Balice Extension II
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Bylem czlonkiem nieistniejacej juz grupy Spektatex i od pewnego czasu samodzielnie kontynuuje dzialalnosc zwiazana z projektowaniem scenerii do FS2004.
W ubieglym roku ukazalo sie rozszerzenie I do scenerii VFR Balice a obecnie - po trzech latach pracy - ukonczylem kolejne rozszerzenie VFR Balice ext II. Projektowanie tej scenerii wymagalo ogromnego wysilku i poswiecenia wielu godzin prywatnego czasu. Planowane jest udostepnienie ostatecznej wersji tej scenerii z portalu avsim.com. Przed wydaniem tej wersji, chialbym udostepnic kolegom wersje testowa do pobrania tutaj
Bedzie mi niezmiernie milo odebrac krytyczne uwagi np. o instalacji tej sceneri, zauwazonych bledach, plynnosci klatkowania, brakujacych objektach i.t.p.
Chcialbym wszystkie te uwagi wykorzystac do dokonania uzupelniajacych korektur, przed ostatecznym wydaniem tej scenerii.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich milosnikow wirtualnego latania.
W ubieglym roku ukazalo sie rozszerzenie I do scenerii VFR Balice a obecnie - po trzech latach pracy - ukonczylem kolejne rozszerzenie VFR Balice ext II. Projektowanie tej scenerii wymagalo ogromnego wysilku i poswiecenia wielu godzin prywatnego czasu. Planowane jest udostepnienie ostatecznej wersji tej scenerii z portalu avsim.com. Przed wydaniem tej wersji, chialbym udostepnic kolegom wersje testowa do pobrania tutaj
Bedzie mi niezmiernie milo odebrac krytyczne uwagi np. o instalacji tej sceneri, zauwazonych bledach, plynnosci klatkowania, brakujacych objektach i.t.p.
Chcialbym wszystkie te uwagi wykorzystac do dokonania uzupelniajacych korektur, przed ostatecznym wydaniem tej scenerii.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich milosnikow wirtualnego latania.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Tomczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co... jedyny minus jaki zauważyłem to brak nocnych tekstur/oświetlenia (w nocy praktycznie nie widać tej wspaniałej scenerii).
Poza tym prawdziwa rewelacja, niesamowita dbałość o szczegóły.
Podziwiam, podziwiam, podziwiam
Poza tym prawdziwa rewelacja, niesamowita dbałość o szczegóły.
Podziwiam, podziwiam, podziwiam
Ostatnio zmieniony ndz 26 kwie, 2009 15:15 przez matx1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Na szybko:
- drzewa za blisko Sukiennic,
- cień Sukiennic na płycie rynku sugeruje wyższą środkową wieżę,
- brak budynków dworca PKP.
Nie mam czasu dłużej testować.
PS. Czemu teraz plik ma 18MB, a przedtem miał 23?
- drzewa za blisko Sukiennic,
- cień Sukiennic na płycie rynku sugeruje wyższą środkową wieżę,
- brak budynków dworca PKP.
Nie mam czasu dłużej testować.
PS. Czemu teraz plik ma 18MB, a przedtem miał 23?
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Witam
Dziś wchodzę na avsim, a tu zaskoczenie - jest już wersja z nocnymi texturami
http://library.avsim.net/esearch.php?DL ... fs2004scen
Jeszcze nie testowałem.
Podziwiam, dziękuję i gratuluję
Dziś wchodzę na avsim, a tu zaskoczenie - jest już wersja z nocnymi texturami
Jeszcze nie testowałem.
Podziwiam, dziękuję i gratuluję
AMD64 x2 5200+, 2GB DDR2, PowerColor HD4850 PCS+, Corsair 450W