Brak samolotów z WOAI w lotniskach Aerosoftu
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
malomowny18
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: EPWR
Brak samolotów z WOAI w lotniskach Aerosoftu
Witam serdecznie
Ostatnio nabyłem 2 lotniska Aerosoftu, a mianowicie: Stockholm Arlanda oraz Madrid Baraja. Lotniska wyglądają bajecznie, tylko nie wiem dlaczego nie działa w nich mój ruch lotniczy z WOAI. Gdy klikam pr.przyc. myszy i zaznaczam opcję AI Aircrafts, to pokazuje że np stoi B737 na tym lotnisku, najeżdża na niego kamera ale no samej maszyny już nie widać. Czy po prostu te oba lotniska nie obsługują WOAI?
BTW. Czy Wam też nie działa forum Yoyosims? Bo miałem pytanie jak skonfigurować opcję multiplayer (i stworzyć samemu misję) w Il-2.
pozdrawiam
Ostatnio nabyłem 2 lotniska Aerosoftu, a mianowicie: Stockholm Arlanda oraz Madrid Baraja. Lotniska wyglądają bajecznie, tylko nie wiem dlaczego nie działa w nich mój ruch lotniczy z WOAI. Gdy klikam pr.przyc. myszy i zaznaczam opcję AI Aircrafts, to pokazuje że np stoi B737 na tym lotnisku, najeżdża na niego kamera ale no samej maszyny już nie widać. Czy po prostu te oba lotniska nie obsługują WOAI?
BTW. Czy Wam też nie działa forum Yoyosims? Bo miałem pytanie jak skonfigurować opcję multiplayer (i stworzyć samemu misję) w Il-2.
pozdrawiam
-
malomowny18
- Light Planes Captain

-
Przemek Tabisz
- Turboprop Captain

-
malomowny18
- Light Planes Captain

Nie malowania, tylko bryły modeli, które są skompilowane narzędziami z FS2004.KaEn pisze:A konkretniej wynika to z tego, że malowania samolotów WOA nie są w pełni kompatybilne z FSX z SP2.
Całość wiąże się ze stosowaniem port-overów w FSX. Mało tego, Twoje lotniska od Aerosoftu są również wykonane narzędziami z dziewiątki
Pozdrawiam,
Łukasz Kubacki
Łukasz Kubacki
-
malomowny18
- Light Planes Captain