Poszukuję gry...
Poszukuję gry...
Witam
Kiedyś (na prawdę dawno) grałem w pewną grę, którą teraz staram się znaleźć.
Co pamiętam to:
- była to gra o najemnikach (na pewno nie Jagged Aliance)
- była to strategia, kierowało się grupką najemników, misje z tego co pamiętam gdzieś w Afryce
- grafika jak na tamte czasy była powalająca. Swobodnie można było sterować widokiem kamery
- można było zbierać broń zabitym przeciwnikom. Trzeba się było troszczyć o amunicję (kończyła się).
- było trochę skradania. Pamiętam, że były jakieś obozy wrogów. Trzeba było zaplanować akcję. W obozach spotkać można było płonące ogniska i "bandytow" z "kałachami" wkoło nich.
Nie pamiętam już, czy sterowani było turowe, czy real time.
Za diabła nie mogę sobie przypomnieć tytułu ale na 99% był jakiś taki dziwny. Nie miał nic wspólnego z najemnikami i chyba składał się z dwóch słów.
Wiem, że opis enigmatyczny ale jeśli komuś z Was coś świta, piszcie. Przypomnę, że gra jest stara...grałem w nią chyba na studiach albo zaraz po nich, czyli jakoś koniec lat 90'tych (może 1999, może 2000).
Kiedyś (na prawdę dawno) grałem w pewną grę, którą teraz staram się znaleźć.
Co pamiętam to:
- była to gra o najemnikach (na pewno nie Jagged Aliance)
- była to strategia, kierowało się grupką najemników, misje z tego co pamiętam gdzieś w Afryce
- grafika jak na tamte czasy była powalająca. Swobodnie można było sterować widokiem kamery
- można było zbierać broń zabitym przeciwnikom. Trzeba się było troszczyć o amunicję (kończyła się).
- było trochę skradania. Pamiętam, że były jakieś obozy wrogów. Trzeba było zaplanować akcję. W obozach spotkać można było płonące ogniska i "bandytow" z "kałachami" wkoło nich.
Nie pamiętam już, czy sterowani było turowe, czy real time.
Za diabła nie mogę sobie przypomnieć tytułu ale na 99% był jakiś taki dziwny. Nie miał nic wspólnego z najemnikami i chyba składał się z dwóch słów.
Wiem, że opis enigmatyczny ale jeśli komuś z Was coś świta, piszcie. Przypomnę, że gra jest stara...grałem w nią chyba na studiach albo zaraz po nich, czyli jakoś koniec lat 90'tych (może 1999, może 2000).
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
-
chrisparypa
Bartku ciężko jest dać odpowiedź na twoją zagadkę
, bo jak wiadomo świat gier jest olbrzymi. Może ten link ci pomoże:
Poszukaj tutaj jest to serwis poświęcony tylko strategią więc może się uda, a jak nie to będziemy dalej szukać. Jeszcze mi wpadła do głowy gra
Another War
Pozdrawiam
Poszukaj tutaj jest to serwis poświęcony tylko strategią więc może się uda, a jak nie to będziemy dalej szukać. Jeszcze mi wpadła do głowy gra
Another War
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 14 wrz, 2009 07:41 przez Ivoo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prędzej złodziej przyzna się, że ukradł, niż profesor, że głupstwo powiedział."
Widok z pierwszej czy trzeciej osoby? Jakieś szczegóły jeszcze?
Może Hired Guns?
Może Hired Guns?
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Krzyśku to raczej nie toRzEmYk pisze:Widok z pierwszej czy trzeciej osoby? Jakieś szczegóły jeszcze?
Może Hired Guns?
Ale dodatkowe szczegóły by się przydały. jeszcze tak mi wpadło do głowy Desperados choć to nie była II WŚ ani AK47 tam nie ma
"Prędzej złodziej przyzna się, że ukradł, niż profesor, że głupstwo powiedział."
Strzał w dziesiątkę. O to chodziło. Wielkie dzięki.uminus pisze:Albo "Shadow Company"?
http://www.gry-online.pl/S016.asp?id=403
Bartek