Dział poświęcony płatnym samolotom i śmigłowcom (czyli opinie, recenzje, poradniki). Z problemami technicznymi proszę do działu Problemy Techniczne-Samoloty.
Tam większość wpisów jest "zapchaj tekstem", no bo jak inaczej traktować wpis "Battery and generators switches fully operative with corresponding action"...
BONUS : fully driveable Ferrari 559GTB under Flight Simulator
Autami zazwyczaj się jeździ.
Nie mówię tutaj, że to jest super ekstra mega hiper bajer, lecz próbuję zrozumieć, po co coś takiego zrobili. Doszedłem do tego, żeby tym "bajerem" zachęcić do kupna pego Piaggio. Trochę to głupie, bo FS, jak sama nazwa wskazuje, służy do symulowania lotów, a nie jeżdżenia samochodami(zaraz jeszcze dojdzie chodzenie ludźmi, strzelanie i tak dalej), ale cóż poradzić... nie podoba się, nie kupuj.
Daliby chociaz follow me w klimacie FS a nie need for speed Produkt przeznaczony dla duzej czesci osob ktore jednak trzymaja sie trybu offline i vatsim nie ruszaja. Duzo swiecidelek ktore przyciagaja uwage ale nic, co by pozwolilo na swobodna obsluge planu lotu.
Ja powiem tak ze chociaz pierwsze kroki mam zasoba na Vatsim to ten produkt i tak nabede.
Posiadam darmowa wersje tego P180 i fajnie sie lata.A jako ze wiekszosc czasu latam offline to z checia go w swoiej kolekcji zobacze.
Co do samochodu to to akurat dla mnie zbedna rzecz.
Czasem odskocznia od duzych jet-linerow jest potrzebna.
Już jest - darmowy Bob od FTX. Auto jest dla mnie zbędnym bajerem (zwłaszcza, że są całkiem ładne darmowe), jednak narzekać specjalnie nie ma na co - cena Piaggio jest porównywalna z innymi samolotami Wilco, a kto nie będzie chciał samochodu w FSie po prostu go usunie