Zawsze jest tak, że od czegoś trzeba zacząć. Miałem chwilkę, była wena i jest jakiś zaczątek. Myślę, że jak już uda się go skończyć i wstawić do FS, to będzie miłym urozmaiceniem podczas przylotów nad morze. Docelowo może jakiś większy projekt powstanie, ale to na razie luźna dyskusja.
P.S. Jeśli ktoś z doświadczeniem we wstawianiu takich rzeczy do FS byłby w stanie podzielić się wiedzą, to proszę o kontakt na PRV.
P.S. Jeśli ktoś z doświadczeniem we wstawianiu takich rzeczy do FS byłby w stanie podzielić się wiedzą, to proszę o kontakt na PRV.
Zazwyczaj modeluje się w Gmax, eksportuje się do pliku MDL oraz XML, potem uzywa się narzędzia BGLCOMP które przerabia plik MDL na postawie XML'a do pliku BGL, który się wstawia do FS'a.
holo pisze:
Ja tam jestem otwarty na różne ciekawe rzeczy.
Ciekawe rzeczy to już tylko Polska wschodnia, tak zwana B, jest naprawde do zrobienia...
Niestety to nie jest ulubiony obszar budowniczych scenerii. Lada dzień rusza, budowa lotniska w Świdniku, zmieni się podział przestrzeni w rejonie Lublina. A tu ani Świdnik WSK ani Radawiec nie doczekały się jeszcze porządnej scenerii. Jest robota dojdzie nowy CTR przecież. Kto pierwszy się za to weźmie ten lepszy.
Na zachęte
Nic nie robić tylko latać, akrobację kręcić wciąż
Być ŻELAZNYM po kres świata, tu w przestworzach jest nasz dom.