Kurde a najgorsze w tym wszystkim jest to ze tylko 3 dziewczyny moga to moim zdaniem bardzo niesprawiedliwe:/
a to jest na 100% pewne ze tylko 3? wie ktos?
Jak było? Było i ciężko i lekko. Nie będę opisywał przebiegu wszystkich badań, bo dużo tego było. Lekarz powiedział, że z takim jednym chłopakiem byliśmy najlepszymi na badaniach, tzn. najlepsze wyniki, największa pojemność płuc itd... Ale to mniejsza o to:P Tyle, że kolega musi poprawić KNC jak wyleczy Baratraume. Z 20 osób zostało 14. Powiedzieli nam, że jeszcze tak silnej grupy nie mieli, bo zwykle zostają 3-5 osób. Niektórzy poprawiali niektóre badania albo mieli inne terminy na KNC.
✈ PER ASPERA AD ASTRA ✈
ej mam pytanie, mianowicie jak dostałem dokumenty od szkoły i tam jest taki druk dla w - f -isty o dwóch wynikach sportowych, mam problem bo my nigdy nie robiliśmy testu na 100m tylko na 60m i nasza szkoła nie jest przystosowana do większych dystansów. czy ktoś miał podobny problem?
u mnie w szkole biegaliśmy na 100m ale nigdy na czas. jak nie masz takiego miejsca żeby pobiec na 100 przy szkole to znajdź jakąś prostą drogę i tam sobie sprawdź czas.
Nie róbcie z tego problemu, bo to akurat jest najmniej ważne i tak naprawdę g*wno warte, tak samo jak to zaświadczenia od stomatologa. I tak będziecie badani. Olej to ;]
Martwcie się samymi badaniami I pamiętajcie, że jak zobaczycie laryngologa w KNC (przez szybę) to nie klnijcie itp., bo oni to słyszą, bo mają nagłośnienie i was odwali, że niby macie baratraumę. Już tak było.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez BeNeK, łącznie zmieniany 1 raz.
✈ PER ASPERA AD ASTRA ✈
Szczerze? Nic nie było najgorsze. Wszystko przechodziłem na luzie i jak "burza" Najbardziej się bałem drugiego dnia jak odczytywali RTG i trzeciego dnia u internisty, bo on wszystko podsumowuje i odwala.
✈ PER ASPERA AD ASTRA ✈
2. Z lekkim skrzywieniem kręgosłupa, mam jeszcze szanse??
3. Czy krzywe nogi też eliminują???
4. a czy wiecie może jak wyglądają zajęcia z wf???
Amper13 pisze:Hej wszystkim.
1. Motywacje, życiorys i świadectwo wysyłam razem, tak??
2. Z lekkim skrzywieniem kręgosłupa, mam jeszcze szanse??
3. Czy krzywe nogi też eliminują???
4. a czy wiecie może jak wyglądają zajęcia z wf???
Z góry dzięki
1. Ta
2. Ni
3. Ni
4. Ta
✈ PER ASPERA AD ASTRA ✈
A wiesz jak tam dokładniej z tym wf??
Pozwól, że podam tylko jeden przykład z wf.
Stanie na barkach na poręczach. Wygląda to tak, jakbyś chciał stanąć na głowie, tylko że masz dwie poręcze i stoisz na nich na barkach.
Jak chcecie to wpiszcie w jutuba "salka " i będzie prowizoryczny film z zajec wf z OLL.
✈ PER ASPERA AD ASTRA ✈
Jak tak to jak go rozwiązaliście??
BeNeK pisze:Lekarz powiedział, że z takim jednym chłopakiem byliśmy najlepszymi na badaniach, tzn. najlepsze wyniki, największa pojemność płuc itd... Ale to mniejsza o to:P Tyle, że kolega musi poprawić KNC jak wyleczy Barotraume.
No witam wszystkich przede wszystkim! Ten drugi chłopak, to ja i właśnie dzisiaj poprawiłem KNC. ZDOLNY!
Amper13 pisze:Zastanawiam się czy wy też mieliście/macie problem z rodzicami???
Bo moja mama nie zgadza sie żebym szedł do OLL. Czy wy też mieliście ten proble??
Jak tak to jak go rozwiązaliście??
Chyba Ci się chłopie fora pomyliły ;] I pozostawię to bez komentarza ;]
✈ PER ASPERA AD ASTRA ✈
No tak, "cóż Amper wie o napięciach" rzekł kiedyś mój fizyk, życiowe słowa. Dobra, radzę zrobić tak samo jak zawsze, tak samo jak z każdym, czyli poprostu dokładnie tak, jak należy, mianowicie porozmawiać, inne sposoby są równoznaczne z dzieleniem przez zero.
Edytował konraf - tekst z tego miejsca skasowany. Nie życz nikomu czegoś, czego sam nie chciałbyś doświadczyć.
A tak na serio to żeby Was pocieszyć na 50 osób przebadanych w tym roku na WIMLU (3cioklasiści OLL) - Z1A dostało coś koło 10 osób (nawet mniej) więc to nasze A w OLL nic nie znaczy..
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez szczota1992, łącznie zmieniany 2 razy.
wojtacha44 pisze:Witam wszystkich, jestem na tym forum nowy
Mam zamiar za rok złożyć papiery do OLL, jestem z rocznika 95. Mam pytanie odnośnie zdrowia, a mianowicie na czym najwięcej osób odpada po rozpoczęciu nauki? Tzn na corocznych badaniach i po ukończeniu OLL?
Kolego ja nie rozumiem takich jak Ty. Po co te pytania, do czego one Wam służą? Chcesz uzależnić swoją przyszłość od tego co ktoś tu napisze ("tu" czytaj jako internet czyli fora, strony www itp.) To tak jak bym szedł zrobić prawo jazdy i przeczytał w gazecie, że w moim WORD'zie zdaje tylko 15% każdego dnia. To oznacza, że mam nie robić prawa jazdy? Wiem, że się czepiam w tym temacie ale nie moge pojąć podejścia wielu tu piszących. To jest co najmniej dla mnie dziwne. Nikt Was nie zmusza składać papiery, chcesz wysyłasz podanie i te inne pierdołu nie to nie. A co ma za znaczenie w jaki sposób i za co kogoś wywalili? Czekam na odpowiedź od ludzi którzy takie pytani zadają bo mnie to nurtuje. Ja po gimnazjum miałem tzw. krótką piłke. W czasie kiedy kończyłem gimnazjum (pierwszy rocznik jaki poszedł do gimnazjum) nie było naboru. I tyle. Poszedłem gdzie indziej. A jeśli by był nabór to bym wysłał papiery i robił to co mi każą. Jak bym się dostał dobrze jak nie to nie. Co ma do tego ktoś kogo wywalili za WF czy krzywy kręgosłup? Jak to się ma do mojej osoby? Ech...
Nic nie robić tylko latać, akrobację kręcić wciąż
Być ŻELAZNYM po kres świata, tu w przestworzach jest nasz dom.
ja odpadłem na kręgosłupie lekarz powiedział mi, że mam jeszcze szanse na wsosp tylko jak na razie muszę zostawić lotnictwo w spokoju. W ciągu 3 lat powinno to się naprawić. A Ty nie wiedziałeś, że jak nie wymawiasz poprawnie R to się nie dostaniesz?
ja byłem u laryngologa i logopedy w szczytnie i on nie wykrył jakichkolwiek uchybień, no to wiesz, może się spotkamy jeszcze na wsosp jak się podleczymy, proponuje sanatorium
Nie martwcie się w grupie badanie na dzień skończenia ich przeszło chyba 7 osób. Reszta knc do poprawy lub operacja na przegrody. Ja również muszę KNC poprawić i baratraume wyleczyć
Ja jestem z grupy z 7 kwietnia nr 22 i przeszedłem badania poza jak wszyscy wiedzą EEG którego jeszcze nie było wyniku. Internista powiedział, że jak EEG wyjdzie dobrze to mam Z1A
Witam..
mam małe pytanie.. mianowicie Czy pisząc życiorys pisaliście go odręcznie czy drukowany na papierze..>?
Podobna sytuacja z życiorysem.. uzupełniając podany wzór odręcznie czy na komputerze?