[FS2004] Easy Jet voice pack dla default ATC

Dział dla początkujących pilotów. Uwaga - przed zadaniem pytania sprawdź (SZUKAJ) czy dany temat nie był już poruszany.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
djmarcel
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Gdańsk

[FS2004] Easy Jet voice pack dla default ATC

Post autor: djmarcel »

Witam. Mam pytanie czy do FS2004 można dodawać voice packi tak żeby ATC rozpoznawało nazwę linii lotniczej. Latam 737-300 w barwach Easyjet i ATC wywołuje mnie tylko po numerze lotu. Z góry dziękuję za ewentualne linki i pomoc. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pn 19 kwie, 2010 07:34 przez djmarcel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tusha
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Gostyń

Post autor: Tusha »

Rozwiązaniem jest program Editvoicepack. Zainstaluj wgraj i ATC pięknie mówi nazwy linii lotniczych.
LOT Polish Airlines
Obrazek
Awatar użytkownika
djmarcel
Light Planes Captain
Light Planes Captain

Bardzo dziękuję za pomoc, jednak proszę Was koledzy o kolejne wsparcie. Zainstalowałem Edit voicePack i wszystko byłoby pięknie gdyby nie fakt, że gdy chcę uruchomić go to wyskakuje mi komunikat "The Registry key 'HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Flight Simulator\9.0' is missing or does not point to a valid installation of Flight Simulator." W poradniku voice pack'a w tej sytuacji radzą aby przeinstalować FS2004. Szczerze przyznam,że boję się trochę tego z powodu możliwości utraty wszystkich zainstalowanych wcześniej dodatków. Czy jest jakaś inna rada w tej sytuacji? Pomóżcie!!! Pozdrawiam.
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

Ściągnij narządko Flight1 do naprawiania FSowych wpisów w rejestrze.
http://www.flight1.com/view.asp?page=library
Awatar użytkownika
djmarcel
Light Planes Captain
Light Planes Captain

Jak zwykle jesteście niezastąpieni. :D Zainstalowałem Flight1, które poprawiło Fs-owe wpisy w rejestrze i teraz EditVoicePack pięknie działa a przede wszystkim ATC nareszcie rozpoznaje i czyta moją ulubioną linię lotniczą. Dziękuję i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ