Poszukuję Boeing 777-300 do FSX
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Poszukuję Boeing 777-300 do FSX
Witam. Poszukuje darmowego modelu Boeinga 777-300 do FS z VC. Pościągałem te z Open Sky i z simviation, ale niestety nie działają mi gaugesy, kombinowałem już wszystkiego, łącznie z wpisywaniem innych parametrów do pliku panelu, ale nic nie dało. Czy rzeczywiście do FSX tak mało jest fajnych B777? 
"Per Aspera Ad Astra"
Ja na twoim miejscu to bym sobie kupił FS2004 i do niego dodatek na 3 siekiery od justflight.
Ma powalającą jakość. Wiem co mówię, bo sam mam FS2004 i właśnie ten dodatek. Na FS2004
są lepsze dodatki niż na FSX i jest ich więcej. Tylko dlatego kupiłem sobie FS2004 i jestem z tego wybory bardzo zadowolony.
Pozdro
Ma powalającą jakość. Wiem co mówię, bo sam mam FS2004 i właśnie ten dodatek. Na FS2004
są lepsze dodatki niż na FSX i jest ich więcej. Tylko dlatego kupiłem sobie FS2004 i jestem z tego wybory bardzo zadowolony.
Pozdro
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Wprawdzie 777 PSS jest najlepszym dostępnym 777, ale do powalana mu sporo brakuje w porównaniu z innymi dobrymi samolotami pasażerskimi - przed zakupem warto poczytać viewtopic.php?t=3293&start=0Ja na twoim miejscu to bym sobie kupił FS2004 i do niego dodatek na 3 siekiery od justflight.
Ma powalającą jakość.
Dla FS9 pewnie nadal jest więcej dodatków, ale niby na jakiej podstawie ogół ten ma być lepszy? Do obu FSów są dodatki lepsze i gorsze...Na FS2004 są lepsze dodatki niż na FSX i jest ich więcej.
- concorde35
- Cadet

- Skąd jesteś: EPGD