Witam :-)
Kupiłem ostatnio sobie dwa dodatki z Aerosoftu: Scandinavian Airports cz.2 i Mega Airports Stockholm Arlanda i tu mam pytanie czy można zainstalować oba te dodatki? Pytam dlatego że w Scandinavian Airports jest też Arlanda i czy nie będzie jakiegoś konfliktu?
Dzięki i Pozdrawiam
Tomek
Czy będzie konflikt scenerii?
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Czy będzie konflikt scenerii?
i5 9600 KF , MSI MPG Z 390 GAMING PRO CARBON, 32 GB RAM G-SKILL, SAPPHIRE RX 580 8 GB SE, SSD SAMSUNG 850 PRO, WIN 10 PRO 64 bit
Nie bedzie.Scandynavian Airports 2 jest dosc stare i chyba z 2003 roku.Arlanda jest nowa bo ma niecale 1 moze 1.5 roku.Spokojnie mozesz instalowac i sie nic nie stanie.
Przykladem moze tez byc VFR London od AS.Jesli kupisz dodatkowo London City osobno (bo np.zakupiles wczesniej) to instalator VFR London pyta sie czy ma zainstalowac London City(bo juz ma je wbudowane) czy pozostawic takie jakie jest.
Watpie by taka opcja byla dostepna do twoich dodatkow ale kto wiem.Nie masz sie czego obawiac i mozesz smialo instalowac.
Przykladem moze tez byc VFR London od AS.Jesli kupisz dodatkowo London City osobno (bo np.zakupiles wczesniej) to instalator VFR London pyta sie czy ma zainstalowac London City(bo juz ma je wbudowane) czy pozostawic takie jakie jest.
Watpie by taka opcja byla dostepna do twoich dodatkow ale kto wiem.Nie masz sie czego obawiac i mozesz smialo instalowac.
Czyli mam zainstalować najpierw Aerosoft Scandinavian Airports a potem Mega Airport Arlanda.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez tomi5, łącznie zmieniany 1 raz.
i5 9600 KF , MSI MPG Z 390 GAMING PRO CARBON, 32 GB RAM G-SKILL, SAPPHIRE RX 580 8 GB SE, SSD SAMSUNG 850 PRO, WIN 10 PRO 64 bit
Pytasz, czy oznajmiasz? Pytajnik na końcu zdania wiele zmienia.
Poza tym, wysil się trochę. Jakoś nie wierzę w Twój zakup w ciemno dwóch scenerii. Nie znasz nawet zawartości pakietu Scandynavian Airports 2, bo byś nie pytał o ESSA.
W dodatku czemu producenta nie pytasz? W końcu, jeśli kupiłeś i zapłaciłeś 40€, to można by się było sprzedawcy zapytać co sprzedaje.
Poza tym, wysil się trochę. Jakoś nie wierzę w Twój zakup w ciemno dwóch scenerii. Nie znasz nawet zawartości pakietu Scandynavian Airports 2, bo byś nie pytał o ESSA.
W dodatku czemu producenta nie pytasz? W końcu, jeśli kupiłeś i zapłaciłeś 40€, to można by się było sprzedawcy zapytać co sprzedaje.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
No to uwierz i nie bądź człowiekiem małej wiary i czytaj uważniej mój post. Znam zawartość Scandinavian Airports cz.2 i proszę nie bądź bezczelny bo sobie nie życzę aby ktokolwiek oskarżał mnie o piractwo ponieważ wydaję swoje ciężko zarobione pieniądze. Forum chyba jest miejscem gdzie można zadawać pytania i rozwiązywać różne problemy. Zaznaczam, że szukałem tutaj rozwiązania mojego problemu i nie znalazłem dlatego pytam i nie rozumiem takich przykrych insynuacji.
P.S. Zapraszam na stronę http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?a ... Simulation to tak co do mojej nie znajomości zawartości tego co kupiłem.
Pozdrawiam
Tomek
P.S. Zapraszam na stronę http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?a ... Simulation to tak co do mojej nie znajomości zawartości tego co kupiłem.
Pozdrawiam
Tomek