Nie wiem, czy u wszystkich tak jest, ale u mnie AI zachowuje się dosyć dziwnie. Na przykład samoloty typu Dash 8 wznoszą się po trzystu lub czterystu metrach. Poza tym samoloty podchodząc do lądowania, często za szybko się obniżają. Czy można jakoś zrobić, żeby ten ruch był bardziej realny?
Ostatnio zmieniony pn 15 sie, 2011 21:57 przez pawel111, łącznie zmieniany 2 razy.
FS9 pojawił się 8 lat temu, tworzony był nieco wcześniej - ale tak bardzo się znów od FS8 nie różnił. AI i ATC pojawiły się chyba właśnie w FS8 i od tamtego czasu zbyt nie zmieniły.
O ile dobrze pamiętam to AI porusza się po płycie w okolicach 10-15 węzłów... czyli jak najbardziej przepisowo. W końcu chodzi nam o realność, czyż nie ?
Przyspieszyć prędkość na pasie bo jak wyląduje to jeszcze się wlecze do 1 zjazdu. Z tego co wiem to był kiedyś program gdzie się zwiększało prędkość tylko że po formacie dysku program przepadł.
Skoro tak już jest od dawna i nie ma na to żadnego sposobu, to... jakoś to przeżyje . A poza tym wiem, że gra ma swoje lata, ale miałem nadzieję, że ktoś coś wymyślił w tym kierunku.