[FSX] Samoloty do współdzielonego kokpitu (cocpit shareing)
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
[FSX] Samoloty do współdzielonego kokpitu (cocpit shareing)
Mam pytanie takie jak w temacie. Poszukuję większych maszyn, które są w stanie spokojnie obsłużyć 2 pilotów. Najważniejsze żeby działało FMC bo próbowałem z kolegą na levku i lipa
. Więc jeśli znacie produkty, które są w stanie zsynchronizować chociaż trochę działania w kokpicie to proszę o podanie. Z góry dziękuję i pozdrawiam 
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez kamex11, łącznie zmieniany 1 raz.

Digital Aviation Fokker F70/100
Maddog
Nie mam pewności jak działa FMC/FMS w tych samolotach (możliwe, że będzie działał tylko w jednym samolocie). W Maddogu są też jakieś problemy z radiem w dzielonym kokpicie (można to rozwiązać kontrolując radio z poziomu FSInn).
Jak postępować, żeby wszystko zadziałało opisałem już kiedyś na forum - minimalnie zaktualizowany post wrzuciłem
na bloga ->
Maddog
Nie mam pewności jak działa FMC/FMS w tych samolotach (możliwe, że będzie działał tylko w jednym samolocie). W Maddogu są też jakieś problemy z radiem w dzielonym kokpicie (można to rozwiązać kontrolując radio z poziomu FSInn).
Jak postępować, żeby wszystko zadziałało opisałem już kiedyś na forum - minimalnie zaktualizowany post wrzuciłem
na bloga ->
Jeśli to jest twój blog - moje gratulacje Wojtku. Moje czytanie go na pewno nie skończy się na shared cocpicie. Genialnie opisana optymalizacja i skróty, świetna robota.
Na pewno polecę moim kolegom, którzy zaczynają swoją naukę latania.
Ostatnio zmieniony wt 12 cze, 2012 16:34 przez kamex11, łącznie zmieniany 1 raz.

-
macieksoft
- Cadet

- Skąd jesteś: Tychy
Czy dodatki z PMDG radzą sobie ze współdzielonym kokpitem? Mam na myśli BAE Jetstream oraz MD-11. Czy działają wszystkie MCDU (MD-11) i radio?
Ostatnio zmieniony ndz 17 cze, 2012 16:27 przez macieksoft, łącznie zmieniany 1 raz.
aktualnie: FSX sp2, Flacon BMS 4.32, DCS:BS, DCS:A10C.
Dodatki do FS: głównie PMGD MD11 i CS B767 czasami PMDG 747-8, CS C130, Concorde X.
Joy Saitek X52 pro + czasami pedały od kierownicy
Dodatki do FS: głównie PMGD MD11 i CS B767 czasami PMDG 747-8, CS C130, Concorde X.
Joy Saitek X52 pro + czasami pedały od kierownicy
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa