Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pewien problem z wiązany z FSX.Mianowicie po załadowaniu PMDG czy to 737 czy BAe JET.występują następujące objawy,zaznaczam że nie zawsze.Nie kiedy samolocik załaduje się odpali wszystkie systemy i jest świetnie ,mam między 25-30 FPS gram na maxa nic się nie tnie jak to muwią FSX idzie płynnie bez najmniejszych problemów na bardzo silnych lotniskach lubię EBBR AEROSOFTU , Drzewiecki EPWA itd.Ale są dni jak dzisiaj że odpalam 737 PMDG instaluje się normalnie,wyświetli komunikat ,że instaluje systemy i na końcu jest przeskok grafiki robią się dziwne kolory, wraca do normy po kilku sekundach ,lecz nie stety FPS na poziomie9-13 w trakcie kołowania dla EBBR AEROSOFT, Drzewiecki Warszawa 8 -15, scenerie foto ,active skay,fsps Xtreme .Gdyby działo się tak za każdym odpaleniem to pewnie bym to uznał za normalny przejaw bolączek FSX,ale dzieje się na przemian dwa razy dobrze trzy marnie,nie ma ciągłości,mój sprzęt to:
Intel core i 7-2600 3,4GHz
ram 12 gb
sys. win 7 64
gF GTX650TI
Dodam ,że robiłem wszystkie możliwe zabiegi ,system przełączony na wydajność więc nie zmienia koloru na podstawowy EIST,wyłączone ,indeksowanie dysku załatwione,Symulator ten traktuje nad zwyczaj poważnie ,od co najmniej 12 lat wiec wiem na jego temat dużo i nie mogę sobie z tym poradzić Więc po obejrzeniu tego forum uznałem ,ze tylko tu mogę znaleźć odpowiednią pomoc na moją zagadkę, Więc bardzo proszę was o pochylenie się nad tym tematem
bo sam nie dam rade nie stety.
pozdrawiam