Project Airbus a319 problem FS2004

Problemy techniczne (panele, dźwięki, malowania, itp.) związane z samolotami płatnymi i darmowymi.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

piotreyjsky
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Szczecin

Project Airbus a319 problem FS2004

Post autor: piotreyjsky »

Witam serdecznie, mam dosyć spory problem z utrzymaniem prędkości podczas startu w project airbus a319, mianowicie gdy już zaczynam się wznosić silniki zmniejszają moc i dochodzi do przeciągnięcia, czy jest możliwość w cfg samolotu ustawić tak aby silniki działały z większą mocą do 250IAS i utrzymywał tą prędkość poniżej 10000 stóp.
Tomek1158
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EGCN

Post autor: Tomek1158 »

Airbus w którym dochodzi do przeciągnięcia? Zamiast grzebać w plikach radzę zmienić dodatek.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
Awatar użytkownika
sww
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: znienacka

Post autor: sww »

Model jest dobry. Trzeba pogrzebać w FMC i ustawić parametry silników. Ten model działa z VasFMC. Trzeba go poprawnie podpiąć i skonfigurować (airbus throttle, initial N1, itp.).
Centrum Szkolenia Pilotów - (prawie) wszystko o wirtualnym lataniu
Tomek1158
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EGCN

Post autor: Tomek1158 »

Gorzej, że żaden airbus (no może poza 300/310) nie powinien pozwolić na przeciągnięcie. Nawet przy zgaszonych obu silnikach.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

ODPOWIEDZ